UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Według mnie, starego budowlańca ta budowla nie nawiązuje do kamienic starówki lecz Gildy na płk. Dąbka ! Trudno ogarnąć ten projekt, chyba że chodzi o zasłonięcie dzielnicy zawodzie ? Czy głębinowe podtopienia, zawilgocenia w piwnicach nie nastąpią to czas pokaże ? Ten teren wraz parkiem tuż obok mógłbyć wykorzystany rekreacyjnie ale cóż ? Powodzenia....
  • @sky - Właśnie widać jak się na tym znasz, zaprawę mieszałeś i cegły nosiłeś ?
  • Sorry ale się poważnie myślisz !
  • Nie będę drożył tematu bo nie wiem z kim ale wiem na pewno żemam za sobą 40 lat pracy, kilka kamienic na starówce budowałem, świata przejechałem i zawsze byłem rzucanych na wielką wodę jako prowadzący ! Kiedy ktoś tak ocenia to trochę przykro że doczekałem takich czasów, anonimowych cwaniaczków !! Powodzenia, ,, ,,
  • @sky - Ty jesteś też anonimowy, a co ty drożysz? może drogi, nie wiem, więc nie drąż tematu.
  • Gdyby głupota fruwała byłbyś gołębiem/ gołębicą Podpis jest a skoro jest to znaczy że zarejestrowana pocztą na portEl, anonimowy ! Chcesz poznać nazwisko, wpadnij na most wysoki o 12 to poznasz kiedy ci wytapetuje michę kuflami.
  • @sky - Popatrz sobie chłopie na wizualizacje a później komentuj.
Reklama