UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Fajnie, że coś się dzieje, ale osobiście poza tym co zostało pokazane, ja postawiłbym na walory atrakcji geograficzno-przyrodniczych tego miasta. Na to czekałem w tym filmie, a tego wogóle nie ma. Elbląg jest miastem bardzo zielonym i miastem dodatkowo otoczonym wieloma atrakcjami z rodzaju natury. Jeśli w samym mieście brakuje zabytków czy innych atrakcji, dlaczego nie postawić na otoczenie? Bażantarnia pokazana jako mały wyrywek, gdzie jest to unikatowy na skalę Polski park leśny, gdzie z doświadczenia wiem, że przyjezdni, którzy już tam dotarli są zszokowani jej urokiem (wystarczy odejść trochę dalej niż okolice Muszli). Lasy Wysoczyzny, piękne szlaki, dużo miejsca na rowery czy trekking? Całe pasmo nadzalewowe? Przecież piękne Kadyny są dosłownie 15min jazdy samochodem z Elbląga, rowerem niecałą godzinę. Tolkmicko? Urocze miasteczko nad zalewem. Infrastruktura gastronomiczna coraz lepiej wygląda w tych miejscach. Morze? Rzut beretem. Elbląg sam w sobie może jakoś bardzo nie przyciągać na dłużej, ale może świetną bazą wypadową na dłuższy urlop, kiedy zacznie się korzystać z atrakcji w pobliżu. Uważam, że powinno się bardziej stawiać nacisk na naturalne walory tego miejsca, nie na samo miasto, bo w wyniku wiadomych przejść, starówka i cała reszta, chociaż wygląda coraz lepiej, nie pokonkuruje z podobnymi i większymi miastami na dłuższą metę.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    5
    gdssdgdsgsddf(2025-08-25)
  • @gdssdgdsgsddf - No sporo napisałam :⁠-⁠|
Reklama