UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kraków zdał egzamin z demokracji na szóstkę! Teraz czas na Elbląg! Noszowy i RM wynocha!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    15
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-05-25)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Kraków zdał tylko częściowo-:) rada jak była tak jest, u nas na odwrót Prezio ok ale rada szkoda gadać
  • U nas komplet do odwołania. I prezio i RM nie dają sobie rady w zarządzaniu miastem. Przypominam że prezio jako wicek zniszczył komunikację miejską. Przed wyborami obiecał że ją naprawi, organizował jakieś pseudokonsultacje i do dziś ta komunikacja miejska to farsa i lepiej kupić byle jaki złom za 3 tyś zł niż męczyć się tą komunikacja miejska w ruinie. KO to zło.
    9
    5
    Barburka(2026-05-25)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Wynocha to swoim z nowogrodzkiej powiedz
    4
    5
    Chester(2026-05-25)
  • @Barburka - Myślący i pracujący nie kupują złomów po 3 tys. i "nie męczą się tą komunikacją miejską" ale skąd tobie to wiedzieć? Tak, KO to samo zło, bo autobusy kursują o innych godzinach niż tobie pasuje.
  • @Barburka - Piszesz głupoty. Aby komunikacja miejska była sprawna i zadowalała wszystkich, miasto musi być bogate. niestety Elbląg do takich nie należy. Wszyscy chcemy płacić niskie podatki, ale wymagamy od "ratusza" równych chodników, darmowych imprez miejskich, sprawnej komunikacji itd. Nie da się wszystkiego zrobić, jak ciągle w kasie brakuje. Mieszkańcom Krakowa nie podoba się hałas w centrum, drogie parkowanie, brak tramwajów w odległych dzielnicach, ale przecież żyją z turystów i trudno jest nakazać odwiedzającym to piękne miasto, aby nie śmiecili, chodzili na paluszkach i nie utrudniali ruchu ulicznego.
Reklama