UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przepraszam, ale po co kolejna wystawa tej pstrokatej kolekcji? Przecież już była w kwietniu 2024 w Galerii EL. Pamiętamy też paskudny wpis - oświadczenie Pan Cichonia w komentarzach na portelu po tamtym wernisażu. Warto sobie odświeżyć jakby ktoś nie wiedział. Bardzo kontrowersyjny artysta. Kto łaknie jego sztuki może sobie pójść do kamieniczki na Garbary.
  • MariuszLewandowski-Fc A na czym polegały te kontrowersje ? Ja byłem kilka prac ładnie pomyślanych. Mnie fascynuje praca artysty który mało co widzi okiem a więcej dłonią. Komentarze w Elblągu są mało miarodajne i właśnie zamierzam paru hejterów postawić przed sądem Artysta który budzi kontrowersja to Artysta - ten który nie budzi kontrowersji to rzemieślnik. Ja człowieka cenię i szkoda że tak mało czasu poświęcam na jej oglądanie. Ale po komentarzach sądzę że nie tylko ja - hejt w tym mieście jest na zasadzie nie widziałem - nie wiem - ale dowale. No to ja dowalę mocniej zobaczymy kto wygra takie zawody....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    6
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - twoje zdanie jest najmniej wazne
  • @MariuszLewandowski-Fc - Odezwał się cenzor z zapędami dyktatorskimi. Widzę bierzesz przykład z POwców bo chcesz internet cenzurować i zamykać.
  • MariuszLewandowski-Fc No chyba czegoś nie zrozumiałeś.... Nie mam zamiaru nikogo cenzurować ale pociągnąć do odpowiedzialności hejterów i kłamców. Jak długo pojawiają się opinie a nie wyzwiska i ktoś nie kłamie w żywe oczy to obawy nie ma. Myli Pan wolność słowa z brakiem za to słowo odpowiedzialności. To takie korepetycje pokazujące że kto hece hejtować innych sam może być schejtowany a kto innych znieważa sam będzie opluty. To takie biblijne oko za oko...
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - "No to ja dowalę mocniej zobaczymy kto wygra takie zawody... ". Był taki czas, że ceniłam Pana za dyskusję na poziomie, później z czasem kilka razy stracił Pan w moich oczach, ale takich "zawodów" po Panu się nie spodziewałam. Zniżył się Pan do poziomu tych wszystkich portelowych małych hejterków, które siedzą w domu i swoimi małymi paluszkami wklepują literki. No cóż, nie będziemy już sobie mówić "dzień dobry", bo czuję, że - jak to tu czasem wypisuje jeden z Czytelników - kalafiorem Panu to wisi.
    3
    0
    Ir.Wu.(2025-01-11)
  • MariuszLewandowski-Fc @Ir.Wu. - Nie uważa Pan a szkoda... Jeśli debata ma być merytoryczna i rozsądna na argumenty to musi być wolna od debili frustratów i kłamców. W wymianę myśli i idei chętnie się włączę służąc wiedzą i pokazując jak ja pewne rzeczy widzę. Ale trole debili i kłamców spotka to co sami robią - hejt i chamstwo na poziomie którego się nie spodziewają. Od dwóch dni nagle zaczyna się na Poterlu normalna wymiana myśli i opinii co bardzo mnie dziwi ale widać hejtrzy i trole pamiętają jak zrobiłem w roku 2013 podczas referednum idąc z nimi do Sądu gdy hejtowali i znieważali moją osobę. Ci co wklepują literki niech się zatem nauczą pisać z sensem bez wyzwisk i inteligentnie. A jak nie to ja się nimi zajmę i to ani grzeczne ani miłe nie będzie. Proszę wybaczyć ale to jest rodzaj wojny i mam nadzieje że obecny poziom debaty będzie utrzymany. Hejtu dzieci artystów czy ludzi którzy się społecznie w pewne sprawy angażują nie zostawię bez kontry.. Hejt na polityków jeśli jest merytoryczny pełen argumentów i bez najazdów osobistych jest metodą walki wyborczej i w tej chętnie uczestniczę. Ale jak ktoś nie umie zażartować z polityka i nazywa go jakkolwiek bez pokazania podstaw opinii zamierzam sprawę sprostować a typowych hejterów shejtować
    0
    2
  • MariuszLewandowski-Fc @Ir.Wu. - cd A warto to zrobić po to żeby i Pana nikt nie nazywał pedałem czy trolem putina, Jeśli zaś ktoś wskaże gdzie się Pan myli to tego chętnie poczytam. Argumenty opinie fakty i prawda a nie konkurs wyzwisk i kalumni. Na to będę odpowiadał ostro i zdecydowanie dlatego że mi to nie wisi. Jak ktoś musi tą robotę zrobić to ja się za to wezmę i tyle. A że lubię kulturę altenatywną i lumpenproletariacką z "Operą za trzy grosze " na czele to wielu poszerzy swoje słownictwo jak choćby przypominam stare gwarowe słowo "szmondak" przywiezione do Elbląga przez ludzi z Warszawy. Poseł Śliwka już mnie za to pozwał więc sprawdzimy w postępowaniu sądowym czy jest to zniewaga czy tylko element debaty publicznej. I to też robię bo mi to nie wisi. Zniżać mogę się dowolnie ponieważ żadnej kariery rozbić nie zamierzam a kto hejtem wojuje ten od hejtu zginie. Mam nadzieje że pierwszą i jedyną ofiarą mojego ostrego hejtu będzie sam hejt bo ja widać żadne akcje czy apele efektu nie dały. No to będzie wojna a już śmiem twierdzić że wielu zaczyna myśleć co pisze zamiast wylewać żółć na wszystko i wszystkich.
    0
    2
Reklama