UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Przepraszam, ale po co kolejna wystawa tej pstrokatej kolekcji? Przecież już była w kwietniu 2024 w Galerii EL. Pamiętamy też paskudny wpis - oświadczenie Pan Cichonia w komentarzach na portelu po tamtym wernisażu. Warto sobie odświeżyć jakby ktoś nie wiedział. Bardzo kontrowersyjny artysta. Kto łaknie jego sztuki może sobie pójść do kamieniczki na Garbary.
  • MariuszLewandowski-Fc A na czym polegały te kontrowersje ? Ja byłem kilka prac ładnie pomyślanych. Mnie fascynuje praca artysty który mało co widzi okiem a więcej dłonią. Komentarze w Elblągu są mało miarodajne i właśnie zamierzam paru hejterów postawić przed sądem Artysta który budzi kontrowersja to Artysta - ten który nie budzi kontrowersji to rzemieślnik. Ja człowieka cenię i szkoda że tak mało czasu poświęcam na jej oglądanie. Ale po komentarzach sądzę że nie tylko ja - hejt w tym mieście jest na zasadzie nie widziałem - nie wiem - ale dowale. No to ja dowalę mocniej zobaczymy kto wygra takie zawody....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - twoje zdanie jest najmniej wazne
Reklama