UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A reszta tyrać za najniższą krajową bo ktoś musi zarobić na te nagrody, granty 🤣🤣🤣
  • A kto ci karze tyrać za "najniższą krajową", nie masz żadnego wykształcenia, minimalnych kwalifikacji. Kto ci bronił i broni zostać kimś w życiu? Pretensje do siebie.
  • Popadasz chłopczyku w stereotypy z tym brakiem wykształcenia to było dobre 20 lat temu i już dawno przebrzmiała melodia. W Elblągu nie wykształcenie i umiejętności dają pracę lecz KONEKSJE, ZNAJOMOŚCI, UKŁADY ! Ale to ty by to się dowiedzieć byś musiał uzupełnić swoją edukację oraz wiedzę - chłopcze.
  • Nie wiesz czym jest stereotyp, to ty jesteś chłopczykiem w krótkich spodenkach, nic nie potrafisz ale jęczeć będziesz, że to ktoś zawinił, a to ty sam przegrywasz. Ja jestem dziewczyną, świetnie dałam sobie radę i moje dzieci też. Jesteś beznadziejny i już nic tego nie zmieni. Świat nie kończy się na Elblągu, ale ty nie istniejesz, nie umiesz niczego zmienić, potrafisz tyko beczeć. Uzupełnić a raczej rozpocząć edukację możesz ty, ale to za trudne, beeeee
  • dobra anonimki, podpisujcie się bo fajna wymiana zdań wam wyszła
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Jacyna(2025-09-05)
  • Dokładnie, od lat siedzę i pierdzę w swoją kanapę czekając aż w Elblągu coś się zmieni a ja będę miał w końcu porządną pracę za porządne pieniądze a przy tym sie nie narobię, siedzę i siedzę czekam, olbrzymia dziura przez ten czas wypierdziana a pracy dobrej jak nie ma tak nie ma. Uczył się nie będę bo po co, wykształcenie nic nie daje, więc czekam aż mi się wersalka zawali z tej dziury wypierdzianej.
Reklama