UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja doznaję traumy i szoku jak widzę układanie się, pomaganie, niby mojego rządu, niby Polaków z krajami, które do niedawna zajmowały się ludobójstwem mojego narodu, kim są ludzie, którzy pchają nas w ten koszmar, dlaczego nie potrafimy tego zatrzymać, odwołać tych tragicznie nami rządzących. Czy jest gdzieś ratunek? Czy nie ma już mądrych ludzi do zatrzymania tej zbliżającej się katastrofy - nie bójmy się o to pytać - strach nie jest naszym sprzymierzeńcem
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    12
    BBT.(2025-09-06)
  • @BBT. - Jeśli śledzisz, historię dalszą niż 1WS, to znajdziesz fakty mówiące o tym, że wszyscy nasi sąsiedzi, nawet ci zamorscy, łupili nas i grabili dawno lub dawniej. Biorąc to pod uwagę, odpowiedz z kim teraz możemy zawierać jakiekolwiek sojusze i umowy sąsiedzkie, bo nawet ci dalsi, jak Francja i Anglia też zawiedli. No to kto, chyba nikt nie pozostał? Zamykamy wszystkie granice, nie handlujemy z nikim, nikogo nie wpuszczamy i nie wypuszczamy, wracamy do standardów Syrena 105 czy Fiata 126P, obrabiarek konwencjonalnych, palenisk zamiast kuchni gazowych, katechizmu zamiast metematyki czy fizyki. Czy o to chodzi?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    2
    Dąbrowszczak(2025-09-07)
Reklama