UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szydercze komentarze nawiązujące do wieku osób na widowni są nieakceptowalne i świadczą o prostactwie wypowiadających je osób. Przecież każdy kiedyś dożyje wieku senioralnego. Seniorzy na widowni pragną kontaktu z innym człowiekiem. Przyszli z potrzeby serca i sympatii.
  • Gdzie tu tu widzisz szyderstwa dziadek ? Skoro widzę na zdjęciu że średnia wieku 70+ to co mam pisać ? Że wyglądają jak maturzyści ? Że nie wyglądają jak pisowcy ? Prawda kole w pisie oczy ???
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    6
    Same fakty misiu(2026-05-08)
  • @Same fakty misiu - Misiem to może jesteś ty, misiu z klapniętym.... Na jakiej podstawie twierdzisz, że średnia wieku to 70+, sądzę że o dobre dziesięć lat się pomylił misiu, udowodnij swoją tezę, albo załóż okulary. Jakim prawem nazywasz swojego adwersarza dziadkiem? Gdybyś tak nazwał mojego dziadka lub babcię dostałbyś prztyczka w nos "cwaniaku". Kompletnym kretynizmem jest przypisywanie przynależności partyjnej do określonych grup wiekowych. Sprawdź jak głosowali młodzi, może się zdziwisz. Wszystko co piszesz to takie twoje widzimisię niczym nie poparte, misiu. Mnie prawda w oczy nie kole, niezależnie od tego, że z pisiem nie mam nic wspólnego. Miś zacznij myśleć i ucz się kultury.
  • Jak widzisz 80 latka to twoje krzywactwo powie że on nie jest stary ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Hipokryzja jak w pis(2026-05-12)
Reklama