UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bardzo cieszy mnie ten wynik. Pycha kroczy przed upadkiem. Za te wszystkie kombinacje, to jak są traktowni piłkarze, za ten cyrk który jest na trybunach (podniecają się jednym meczem z rezerwami Legii, gdzie 70 % ludzi to byli przyjezdni z Warszawy, kibice innych klubów zaproszonych gościnnie oraz osoby które dostają orgazmu na nazwę Legia), na pozostałych meczach trybuny wyglądają żenująco, czemu na innych spotkaniach nie pojawiają się "vipy" (prezydenci, czy inni politycy). Pochwalcie się jakie to vipy i ile osób było wczoraj na trybunach. Nie wiem czy wiecie ale podczas meczu Arka-Legia, to Olimpia została przez Legię ustawiona do pionu, że się nie angażuje itd i dlatego na meczu z Legią II musieli się wykazać, bo dostali przykaz, że albo się zaangażują albo koniec zgody. Za ten całokształt trzymam kciuki za spadek już w tym sezonie bo to co dzieje się w klubie oraz na trybunach to jest żenujący widok.
  • @Elf - Do tzw. "komentujących": jesteście tak samo słabi jak ci o których piszecie. To głupoty na miarę piłkarskich umiejętności naszch dzisiejszych kopaczy. Wy zamilczcie a pilkarzyki do roboty, jeszcze nie jest za późno. Komu Olimpia za ciężka, to wypad z mojego miasta.
  • @Elf - Bajki opowiadasz o meczu Arka - Legia. I tyle w temacie.
Reklama