UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziś Olimpia zarządza człowiek który nie ma pojęcia kiedy jest spalony. Nie mamy trenera od 2 lat. Trzeba zacząć od nowa, odbudować się, naprawić opinię, spłacić długi, wybudować nowy stadion, zrobić podgrzewaną murawę. Ludzie my nawet nie mamy toalety na stadionie. Olimpia się zatrzymała w 2010 roku, później była tylko okradana. Zero rozwoju.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    0
    Legionista z Elbląga(2026-05-03)
  • @Legionista z Elbląga - Dość tego plucia na elbląski klub. Wypisując te bzdury w niczym nie pomagacie. Na mecze nie, bo szkoda grosza. Ci, którzy próbują coś zmienić źli, chociaż ich nie znacie. Siedzicie pod tą hejterską wycieraczką i karmicie się nienawiścią do wszystkiego. Dajcie już spokój! Dzisiaj stać Elbląg na właśnie taki a nie inny poziom piłki. I tyle w temacie. Tu potrzebna cierpliwość. A ja wierzę, że: było, będzie, jest zawsze ZKS !
  • Od 15 lat jestem na każdym meczu na A8.I tak będzie jak zdrowie pozwoli. I bedę kibicował Olimpii nawet gdy będzie grała na niższym poziomie, wierząc, że będzie lepiej. Choć dzisiaj nie jestem zadowolony z tego co się dzieje. Trudno. Poczekam.
  • Zapomniałeś dopisać w v- lidze
Reklama