UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jestem elblązaninem z krwi i kości oraz kibicem Olimpii od 1971 roku, też płacacym w tym mieście podatki. Czy to się komuś podoba, czy nie. Olimpia, to jest w Elblagu i w regionie marka, l. Obojetnie co by teraz o niej, nie mówić i pisać. Takie pisanie i opluwanie Olimpii, nie wiem w czyim interesie leży, chociaż się domyślam, to nie napiszę, żeby nie jatrzyć. Tak czy siak, Olimpia odżyje, bo zawsze była i jest wizytówką mojego Elbląga. To, że stadion jest ruiną i zasługuje na minimum dużą modernizacje, to nie podlega najmniejszej watpliwośći. Olimpia jako miejski klub, musi liczyc na przychylnosc władz miasta, jak kiedyś na przychylność Zamechu. Myślę, ze prezydent Missan ze wzgledu na swój wiek i ponoć jako junior był w Olimpii, podejdzie inaczej, do spraw Olimpii, niż jego poprzednicy przez ostatnie 30 lat.
  • na Missana to nie licz. poprzednicy przez 10lat nie dali rady spuscic Olimpii a on zalatwil to w niecaly rok. zreszta cale miasto jest w likwidacji.
  • Olimpia wróci do żywych i Stomil też.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    Dawid5(2025-05-16)
Reklama