UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie ma z czego się cieszyć. Płock - miasto ciut mniejsze od Elbląga ma drużynę w ekstraklasie, a elbląscy kibice muszą się zadowalać poziomem IV rozgrywek piłkarskich. Dno i siedem metrów mułu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    12
    dyzio(2025-11-02)
  • @dyzio - W Płocku żyje o około dwa tysiące mieszkańców niż u nas, ale w Płocku jest rafineria Orlenu jedna z największych i najnowocześniejszych w Europie i Orlen jest sponsorem Wisły Płock. Ten muł blokuje ci dostęp powietrza do głowy, trudno powiedzieć do mózgu w tym przypadku.
  • Ja Ciebie nie obrażam. Ale skoro ja jestem bezmózgiem a Ty WIELKIM MÓZGIEM, to oświeć mnie, proszę i powiedz jakie rafinerie i jacy miliarderzy sponsorują kluby w tych miastach: Kielce, Nieciecza, Gliwice - ekstraklasa. Grodzisk Mazowiecki, Siedlce, Legnica, Niepołomice, Mielec, Łęczna, Pruszków - I liga.. SKIERNIEWICE za chwilę będą miały I ligę. Wiesz dlaczego kluby z tych miast mają sponsorów ? Bo sponsorzy wiedzą, że zarządy tych klubów są kompetentne a piłkarze tych klubów są ambitni i zainwestowane pieniądze nie będą wyrzucone w błoto To tak w skrócie...
    14
    2
    dyzio(2025-11-02)
  • @dyzio - Nikt ciebie nie obraził to pierwsze, to ty posługujesz się jakimś mułem i dnem. Ja wiem jakich mają sponsorów i dlaczego, a ty nie. Np. ambicje piłkarzy nie wystarczą, żeby dobrze grać, zakupy piłkarzy dostosowane są do możliwości finansowych klubu. Od czegoś należy zaczynać, a jak nie ma od czego zacząć to żaden sponsor z zewnątrz nie przyjdzie. Dlaczego jak Malma sponsorowała Pomezanię Malbork były wyniki, Malma przestała sponsorować i było po Pomezanii. Zamiast krytykować, zrób coś aplikuj do zarządu i pokaż jak można rządzić. Jest takie przysłowie " z gó... na bata nie ukręcisz", a "z ch... a gwoździa nie zrobisz". Ale ty znajdziesz sponsorów, pewnikiem.
  • Próbujesz odwrócić kota ogonem niczym minister Telus tłumacząc swój szwindel z działką pod CPK.. To o faktach.... Cytat z Twojej wypowiedzi: " Ten muł blokuje ci dostęp powietrza do głowy, trudno powiedzieć do mózgu w tym przypadku. " Możesz jeszcze powiedzieć, że to jakiś haker dopisał i to nie są Twoje słowa. To po pierwsze. Po drugie- to żeby zniżyć się do Twojego poziomu, rzeczywiście powinienem zacisnąć mocno krawat na szyi i odciąć dopływ tlenu do mózgu. Po trzecie - nawet gdybym miał takie możliwości - nie kiwnąłbym palcem w bucie żeby namówić jakiegokolwiek sponsora na wyłożenie choćby złotówki, z powodów o których pisałem. Skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to powtórzę. Amatorzy, ignoranci i nieudacznicy nie zasługują na jakiekolwiek wynagrodzenie. Po czwarte - teraz jestem pewny drogi anonimie, że jesteś bardzo blisko albo tego pseudozarządu albo tych pseudopiłkarzy. I na tym zakończmy ten żałosny dialog
  • @dyzio - Ty raczej jesteś całkowicie psudo. Nie jestem dla ciebie żaden drogi, przystopuj i zastanów się co bazgrzesz. Załóżmy, że jestem hyzio i już nie jestem anonimowy jak i dyzio? To ty porównałeś tych piłkarzy do dna i mułu, a teraz nazywasz ich pseudo piłkarzami. Zapewne możesz kiwać palcem ale w bucie, nawet na taksówkę nie możesz kiwnąć, co tu mówić o rozmowie ze sponsorami. Krawat tobie pasuje jak świni siodło. Popłacz raczej nad swoimi osiągnięciami nie anonimowy gigancie intelektu. Nie ty decydujesz i nigdy nie będziesz decydował o ich wynagrodzeniu i czyimkolwiek. Dobrze, że zakończyłeś ten żałosny wywód.
  • Dobry sponsor dla Concordia club i może jakiś świeży powiew footballu w tym mieście. Bo ta odgrzewana Olimpia co sezon już się przejadła,
    4
    4
    Zmiany, zmiany(2025-11-02)
Reklama