UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziadek nie zabrał ze sobą lornetki i zajechał mu drogę - zabrać prawo jazdy i już nie oddawać.
  • idź na spacer, ochłoń i nie siej nienawiści w necie. Niejeden "dzaidek" jest bardziej dziarski niż wielu byczków w średnim wieku.
  • Dziarski dziadek - dobry żart. Normalnie mistrz kierownicy. Mógł zabić, ale tylko potrącił. Należy mu się order z ziemniaka i tytuł Arystokraty Szos.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    27
    Sfobodnyy(2026-07-30)
  • @Sfobodnyy - Obyś ty dożył tych lat bez wypadku. Wtedy ty będziesz tym mistrzuniem.
  • Zrobisz ponad milion kilometrów jak ja, to pogadamy. Też sobie życzę, abym dożył siedemćdziesiątki bez wypadku, póki co idzie nieźle. Pewnie dlatego, że nie wymuszam pierwszeństwa. Ale co ja tam wiem.
    6
    6
    Sfobodnyy(2026-07-30)
  • @Sfobodnyy - motorek tylko ze 180 wiatr we kasku hulał, zwolnić nie potrafił bo miał pieszeństfo.
  • A jak to ustaliłeś że jechał 180 km/h ?
    3
    5
    Sfobodnyy(2026-07-30)
  • @Sfobodnyy - "A jak to ustaliłeś że jechał 180 km/h ?" to tylko średnia poruszania motocykli po terenie zabudowanym, czasami trochę wolniej często szybciej. Nie mam dla Was za to szacunku.
  • Przy 180 km/h to motocykl by 50 m dalej leżał. W stu kawałkach. Zniszczenia o wiele większe i trup na miejscu. Pomyśl, zanim napiszesz.
    8
    1
    Sfobodnyy(2026-07-30)
  • @Sfobodnyy - a może panicznie hamował - pomyślałeś?
    0
    5
    Netkot(2026-07-30)
  • @Netkot - Pomyślałem. Przy 180 km/h droga hamowania to ponad 200 m (osobówką, motocyklem - pewnie około 100 m - 120 m). Musiałby motocyklista zacząć hamować przy rondzie Konopnicka/ Niepodległości. Pomyślałeś ?
    6
    0
    Sfobodnyy(2026-07-30)
  • Przeczytaj artykuł o wypadku z dnia 19-072026 k/ Pasłęka.
    0
    1
    Adziej(2026-07-30)
  • @Sfobodnyy - ale nie zwolnił do zera (zatrzymania) bo się roztrzaskał, czyli hamował krócej - pomyślałeś :)
    0
    1
    Netkot(2026-07-30)
Reklama