UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mnie nie obchodzi co ty lubisz i sam się puknij w łeb!!! Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie spię, bo mnie jakieś warkoty budzą, nie tylko mi to przeszkadza a że tobie nie przeszkddza to idź spij na dach haha buractwo. Jeśli komuś praca nie odpowiada to niech ją zmieni a nie piszę, ze mu ktoś coś kaze o 3 nad ranem. TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ A NIE NARZEKAĆ HAHAHA Chyba za darmo tego nie robisz? Nie robi tego za kare? Za kasę więc nie płakać, a robić ale w dzień, Totalnie bezsensowna akcja pracy miedzy blokami w nocy i łamac konstytucyjny zapis prawny o ciszy nocnej i wypoczynku. jakie jaśnie państwo? Płace i wymagam, a robole mają robić i odśnieżać bo szlachcic czyli ja mam przejść po odsnieżonym ładnym chodniczku i parkingu i wsiąść do swojego auta!
  • to pan się zachowuje jak jakieś jaśnie państwo, i nikt z nich nie narzeka tylko ty! a robola jak sobie znajdziesz i zatrudnisz to będziesz miał! i szacunku do tych ludzi bo twoje brudy sprzątają
  • a szlachcic z pana taki jak niby prezydent pański idol!!!!!
  • Jak Ci nie pasuje to wynos się na wioche i sam odsniezaj!!
Reklama