UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Portel prowadzi politykę (o ile ja celowo prowadzi albo przypadek, marketingowy), dualizmu, raz kij a raz marchewka. Faktem jest, że dziennikarz malicki otrzymuje nagrody ale nie za te teksty których nie napisał a miał napisać jako patronat medialny bo bywał na imprezach ktore patronowal Portel ale nie wyczekał do końca tylko wyszedł w trakcie przez co nie mógł rzetelnie jej potem opisac co nawet zrobił, nie opisując jej wcale :-D ale nagrodę za pracę dostał za inny artukuł i przez pryzmat nagród oceniamy ludzi a to zawsze ma drugie dno. W tym przypadku brak rzetelnosci dziennikarskiej ale rozumiem, że zbyt duzy przemiał i się chłopak nie w wyrabia to niech portel zatrudni wiecej ludzi. Z drugiej strony malicki dobrze robi że pisze artykyły ocenające, krytukujace tymaczasową administrację ratusza. Oczywiście ze zalezy mi na dobru... ale moim :) dzieckiem już nie jestem a jak nim byłem to żadna rada młodziezowa nie istniała chyba że wolonatriusze z jaszczuerczego haha ale też nei dla kazdego :D
  • MariuszLewandowski-Fc Krytyka władzy - ok ale wtedy gdy jest słuszna. Ta Pani pracuje i to dobrze a co do powierzchowności pracy dziennikarzy / to kwestia nie tylko Malickiego który wychodzi w połowie konferencji czy debaty / jest słuszna zresztą dlatego czasami się tu udzielam bo aż się nóż w kieszeni otwiera na ćwierćprawdy i niedopowiedzenia Zbyt duży przemiał nie usprawiedliwia tak oczywistej manipulacji rzeczywistością - drobna pomyłka małe niedopatrzenie jest naturalne - tu jest z góry założona teza całkowicie niezgodna z rzeczywistością. Czysty Gebels - na coś takiego nie można się zgodzić. Przypadków politycznej manipulacji Portelu jest kilka - Podpuszczenie Edmunda Szweda w kampanii 2014 czy Mirosława Malinowskiego albo sondaż polex w trakcie wyborów miedzy śp Wilkiem i Poseł Gelert, ,, ,Tyle że co innego manipulacja czy podpuszczenie wytrawnego polityka a co innego pojechanie po młodej i mało doświadczonej kobiecie która stara się zrobić dobrze swoją robotę. A co do samej Rady - to takie ciała były za głębokiej komuny ale w latach 80 tych jako młodzi ludzie nie mieliśmy problemów z mówieniem co się nam podoba czy czego chcemy - Solidarność swoje zrobiła. Dziś Solidarność to już tylko kiepska grupa klakierów kota prezesa i młodym naprawdę brak wzorca walki o wolność słowa. Życie
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-03)
  • MariuszLewandowski-Fc cd Na pozew za zniesławienie darmozjadów z Jaszczurczego czekam i czekam dlatego nie podoba mi się prowadzanie tam młodych ludzi i za to bym Panią Bożyk jednak skrytykował. Mogę się z jej działaniami nie zgodzić ale twierdzenie że nic nie robi obraża moje dobra osobiste jako czytelnika Zastanawiam się nawet co z tym zrobić bo są pomyłki manipulacje przeinaczenia niedopowiedzenia a nawet prowokacje dziennikarskie. Ale ta publikacja to czysta fantastyka i to złośliwa.
    0
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-03)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Widze ze Waszmosc wrocil do formy. No ja dla przypomnienia zaznacze ze takze czekam juz chyba drugi rok. Dokumenty sa przygotowane takze do dziela Waszmosc
    1
    0
    Kanclarz z Kancelarii(2025-04-04)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Waszmość nabrałeś ogłady więc nie ma sensu Pana pokazywać jako przykładu chamstwa czy zakłamania. Dokumenty proponuje wysłać Panu Malickiemu z przyjemnością poczytam równie zgryźliwy artykuł o moje skromnej osobie z dokumentów jakie Pan zebrałeś. Sam kilka chętnie dołożę więc do dzieła Waszmość. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi i nie widzę powodów by zajmować Sądy tym co można zrobić bez nich. Jestem ciekaw czy Portel te materiały opublikuje z chęcią sprawdziłbym na ile redakcja dba o standarty i czy stosuje je równo skoro odmówili publikacji listu do Śliwki.... Proszę wystawić ich na próbę....
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Nie nie. Tak to nie dziala panie ladny i wszystkowiedzacy. Mowisz Pan o sobie ze jestes mezczyzna z krwi i kosci. Zahartowanym przez zycie i z zasadami. Jesli tak fakrycznie jest w co niestety mam prawo watpic powinienes Pan spełnić swoje obietnice w stosunky do mojej osoby. Tylko wtedy w moich oczach bedziesz prawdziwym mezczyzna bo tylko tacy zawsze spelniaja rzucona obietnice. Takze drodzy czytelnicy niech wiedza. Pan Mariuszek bije piane. Ja czekam na pozew juz prawie dwa lata za rzekome znieslawienie i oczernianie tak wybitnej postaci FC Mariusza Lewandowskiego vel Baciata
    1
    0
  • MariuszLewandowski-Fc @Kanclarz z Kancelarii - Problem w tym że na Pana opinii wcale mi nie zależy Obietnica drogi Panie to coś pozytywnego groźba to coś negatywnego. Dysponentem obietnicy jest ten kto na jej podstawie ma coś zyskać. Prawdziwy mężczyzna to nie krowa - podstawowym prawem mężczyzny jest to że kiedy zmieniają się okoliczności modyfikuje swoje postępowanie. Skoro definiujesz Pan swój cel jako powiadomienie czytelników o Pana ustaleniach to proszę to zrobić na wprost tak jak powiedziałem dając "oręż" Panu Malickiemu który zapewne chętnie skorzysta z możliwości odpowiedzi na nazwanie go kilkom bardzo nieprzyjemnymi epitetami dotyczącymi właśnie jego kwalifikacji zawodowych. Może się zatem zrehabilituje pokazując jak dokładnie potrafi Pana ustalenia przekuć w publikację. A po dwóch latach już nawet nie bardzo pamiętam o coś Pan mnie oskarżał, Pojęcie Baciata nie rozumiem ale nigdy nie korzystałem z tego pseudonumi : Mario Lewy Szohun Fon Foreman albo Foreman-Morderca jak mawiał Mieczysław K. owszem. Baciata kojarzy mi się zaś z Wilnem a tam nigdy nawet nie byłem i ludzi z repatriacji z tego rejonu nie znałem. Pan zapewne ma do tego słowa jakie skojarzenia - mi ich brak. Zniesławianie i oczernianie mojej osoby jest bezprzedmiotowe a nie zalicza się Pan do ludzi których traktuję poważnie. Cieszy mnie natomiast pozytywna zmiana w stylu Pana komentarzy.
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-04-04)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Tak myslalem. To ja zaczynam dzialac :) za dlugo to wszystko trwa. Mezcxyzna Kanclarz z Kancelarii
    0
    0
Reklama