UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Witam, kilka słów się ciśnie na usta.... Żal, ból, niezrozumieniem i odtrącenie. Dlaczego, kiedyś byliśmy rodziną- dziś to tylko nasze wspomnienie- bo zostaliśmy wymazani z tej historii. Świętowanie rodzinne- bez rodziny, serio? Jubileusz jest dla vipów, sponsorów czy dla wychowanków? Skąd wiecie co u nas?- dzwoniliśmy, pytaliśmy, byliśmy. Jestem szczerze rozczarowana dyrekcją, kadrą- że o nas nie walczyliście o nas- kiedyś byliscie inni. Teraz piszecie, przepraszacie- mówicie jak było cudownie ile miejsca.. , ze tylko nas brakowalo, po co? Wiecie jak czujemy się odtrąceni? Naprawdę te 30/50 osób do Teatru by się nie zmieściło, takiego cateringu dawno Teatr niewidział.... Żal, ból, Żal, ból i rozczarowanie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    1
    Była wychowanka2000(2025-09-06)
  • @Była wychowanka2000 - Hmmm. Wiecie co byli wychowankowie Ci nie klatkowi z wawy. Nie dziwie się że tak sie stalo bo obecna dyrekcja to nie Pan Franciszek. Jak znam go to napewno walczyl o Was bo dla niego zawsze byliscie wazni i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia mimo ze o mnie nie za bardzo tez zawalczyl. Ale ja to rozumiem i nie mam pretensji bo akurat ja bylem prawie dwie dekady po tej drugiej stronie. Lecz nie czuje sie tak wazny jak Wy byli wychowankowie. Bylem tylko trybikiem w tej duzej maszynie. Jednak niezmiernie sie cieszę za każdym razem jak Was spotykam. Najwieksza zaplata dla mnie jest Wasz usmiech przytulas i to ze nie przechodzicie na druga strone ulicy widzac mnie. Bardzo sie ciesze ze radzicie sobie w tym doroslym niejednokrotnie brutalnym doroslym zyciu. Pamietam Was kazdego i każdą a bylo Was wielu przez te prawie dwie dekady mojej pracy tam. Jeszcze raz Wiem ze czujecie sie tak po ludzku odrzuceni. Ale glowy do góry. Badzcie cudownymi rodzicami dla Waszych pociech. Moze uda. mi sie kiedys zorganizowac z Wami i moimi kolegami takie mniej formalne spotkanie. Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich wychowankow i stara cudowna kadre
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    Lagunnnaaaa(2025-09-06)
  • @Lagunnnaaaa - Zapraszamy na Facebooku na nasza grupe Bidulki. Planujemy cos zorganizowac w przyszlym roku☺️
Reklama