UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A dlaczego nie powinno być pomnika założyciela miasta? Takie stanowisko musieli uargumentować uczniowie Zespołu Szkół Mechanicznych. Naprawdę musieli odpowiadać na bzdurne pytanie? Kiedyś startowałem w podobnym konkursie z matematyki. Jedni wylosowali pytanie Dlaczego 2+2 =4 a ja wylosowałem pytanie - uargumentuj dlaczego 2+2 nierówna się 4.Ciężko było bzdurę uargumentować. Założyciel miasta zasługuje na pomnik i nie ważne, że był Niemcem. Tu nie ma o czym dyskutować. Redakcja niech się nie wygłupia i nie bawi w ocenę komentarzy. Wystarczy ten ChatGPT 4.Nie wiem jaki w tym macie cel.
  • @Czy - Tak działa edukacja: dostajesz test a. b.c. d.i jak Ci się uda zaliczasz bez żadnej wiedzy. Albo jak wyżej musisz argumentować coś, co jest sprzeczne z Twoimi poglądami. I tak również działa polityka - możesz głosować na kogo chcesz o ile to jest Pis lub Po, głosując na kogo innego i tak nic nie zmienisz.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    okoniowaty(2026-04-21)
Reklama