UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak zrobić porządek z hulajnogami? Banalnie łatwo... tak samo jak z źle zaparkowanymi samochodami. Wyciągać konsekwentnie i bez odpuszczania kary. Sprawić, żeby patus bał się zaparkować na chodniku.
  • Oky. co prawda nigdy z tego nie korzystałem i nawet nie wiem jak uruchomić bo zawsze stawiałem na nogi to jednak jak się obronić przed tym że ja po kursie postawie prawidłowo, powiedzmy obok chodnika a urwis dla zabawy zastawi chodnik ?
  • Bardzo dobry przykład, jak "ze źle zaparkowanymi samochodami". Z tym też nikt nie potrafi zrobić porządku.
  • Oky. Ja postawie obok chodnika, na na parkingu a bydlaka naćpany przeniesie na środek jezdni i co ? Mnie ukarać bo ostatni z karty doładowałem ? Fotka nie pomoże....
  • Przecież z autami jak i hulajnogami łatwo sobie poradzić. Odcholowywać takie wozidla na parking za opłatą. Nawet dla majętnego będzie to problem, bo jak nie koszty, to brak auta będzie uciążliwością. A patrząc po skali zjawiska, miasto może mieć z tego niesamowity przychod.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    0
    KierowcaZbombowcahaha(2026-02-24)
  • Tak naprawdę to nasze miasto nie jest zbytnio przystosowane do tego typu komunikacji.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    6 roku w domu(2026-02-24)
Reklama