UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Szanowna Pani Karolino, czy wariant nr 5 przedstawiony przez Panią, a zaproponowany przez jednego z mieszkańców został zaczerpnięty z komentarzy pod artykułem promującym dzisiejsze konsultacje? Chodzi mi o grafikę, którą dołączam pod komentarzem. Jeśli tak to jest mi niezmiernie miło, że ten wariant został zauważony i wzięty na tapet. Pozdrawiam serdecznie.
  • Ale bierzesz pod uwagę, że ktoś mógł dać grafikę i radnej i na portelu?
  • Biorę pod uwagę, że Pani radna czytała komentarze pod poprzednim artykułem zapowiadającym konsultacje i wyciągała z nich wnioski i uwagi mieszkańców.
  • Pani Karolina otrzymała mapkę, analizę potencjalnych utrudnień dla realizacji projektu w tym miejscu oraz atuty tego rozwiązania ode mnie. Nie widziałem poprzednich komentarzy dotyczących przebiegu tzw. obwodnicy wschodniej i pomysł ten (delikatnie zmodyfikowany przez urzędników) powstał na podstawie moich obserwacji terenu i jest pośrednio pochodną informacji o budowie parkingu na ul. Działkowej przez wojsko. Skontaktowałem się z Panią radną nie dla sławy (dlatego wolałem pozostać anonimowy) a po to, by ratować Bażantarnię (aby przyszłe pokolenia mogły się nią cieszyć tak samo, jak my i nasi rodzice). Jeżeli ktoś wpadł na ten sam pomysł, to jestem szczęśliwy, bo oznacza to, że więcej osób myśli podobnie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    3
    działkowiec_z_działkowej(2024-10-31)
  • @działkowiec_z_działkowej - Szanowny Panie działkowcu i ja również wpadłem na podobny pomysł nie znając Pana pomysłu. I bardzo się cieszę, że mamy podobny tok myślenia i chyba najbardziej słuszny bo naprawdę godzący wszystkie strony i ich interesy. I co najważniejsze zachowujący nasze dobro w postaci Bażantarni. Bardzo dobrze, że podesłał Pan ten projekt Pani radnej i że został on przedstawion na konsultacjach. Teraz pozostaje nam zrobić wszystko aby projekt ten zyskał jął największe grono zwolenników. Pozdrawiam
Reklama