UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tylko jak "coś" się stanie, to kamery nic nie zaobserwowały bo były odwrócone w drugą stronę, bo nie obejmują tak daleko zasięgiem, ale jak piwo otworzysz to zaraz jest pat(r)ol.
  • A skąd potrzeba picia piwa na ulicy? .
  • W Niemczech czy Czechach można pić legalnie piwo na ulicy i nikomu to nie przeszkadza. Mieszkam w Niemczech i czasami wracając ze sklepu czy coś usiądę sobie na ławce i wypijam spokojnie piwo nie rozglądając się nerwowo na boki. Można? Można. A w Polsce oczywiście tylko zakazy. Ludzie i tak piją na mieście, ale muszą się chować po kątach. Totalna głupota. To jest tylko po to aby nabijać kasę z mandatów do budżetu i nic więcej.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    4
    StefanK(2022-07-12)
  • @StefanK - Dumny jestem z ciebie. Ja jak chcę wypić piwo to w domu lub w restauracji, barze itp. Brzydzą mnie takie dresy jak ty, którzy jak sam napisałeś chleją w drodze ze sklepu do domu jakby zaraz mieli zakazać picia piwa. Tfu.
  • Widać ni zasmakowałeś tej roskoszy picia piwa pod chmurką, a warto spróbować usiąść w ciszy bez zgiełku i w własnym towarzystwie. dać ponieść się myślą, posłuchać natury i rozkoszować się jasnym pełnym. Spróbuj bo niewiesz co czynisz i ile tracisz siedząc w domu lub w resteuracji.
  • z serca, nie mówię o chlaniu a o kulturalnym piciu na ławeczce, wiedz że pijąc piwo nie musisz się uchlać.
  • Z wolności, którą Nam się kradnie. Wypicie piwa na świeżym powietrzu wcale nie oznacza stoczenie się do rynsztoku stary zgorzkniały człowieku.
    4
    0
    kamyk973(2022-07-13)
  • No przecież żyjemy w wolnym kraju...
    3
    0
    Hyhyhy(2022-07-13)
  • To pij sobie w domu w tych 4 ścianach, ja wole na świeżym powietrzu. I tego "dresa" masz tylko w swojej chorej głowie, że jak ktoś otworzy piwo na ławce to od razu żul czy coś.
    0
    0
    StefanK(2022-07-13)
Reklama