UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MaRyjuszku - ochłoń chłopie. Jedyne co wynika z twojego ględzenia to ukochanie sądu i straszenie porządnych ludzi. Gdy mówisz o hejcie, mowie nienawiści, straszeniu pozwami i szukaniu IP, to mów to do lustra. Warto skorzystać z pomocy dobrych ludzi lub nawet medyków zanim wejdzie się na fora czy do dzieci i wywija szabelką. Dlaczego na tej sali nie interweniowała chociażby SM? Dawno MaRyjuszka nie było widać i słychać w mieście. Pojawił się i od razu ma aplauz. Dla niego ma być "demokracja" a nieprawomyślnych straszy wszystkim co ma w głowie, a tam ma sale sądowe jako wymarzone miejsce wypoczynku. MaRyjuszku - argumenty, nie strachy, bo to jest kulawa ale demokracja.
  • MariuszLewandowski-Fc Mój drogi gdybyś posłuchał moje wypowiedzi na temat sądownictwa na spotkaniu z Panem Olewnikiem które organizowałem pod patronatem śp Jerzego Wilka jako Prezydenta Elbląga albo przeczytałbyś List Otwarty "Sędziowie POnad Prawem " jaki wręczyłem Premierowi Donaldowi Tuskowi spaliłbyś się ze wstydu jaki piszesz głupoty. Twoja głupota jest karygodna Co zaś do hejtu to miałem przyjemność brać udział w projekcje HFPCZ kierowanej wtedy przez Prof. Bodnara i śmiem twierdzić że o wolności słowa o debacie publicznej nie wiesz nawet jednego promila tego co wiem ja a co do demokracji i twojego jej pojmowania to wypada zacytować refren " Minus 10 w Rio " Argumenty na twoją głupotę najlepiej pokazujesz sam zwalniam się zatem z obowiązku pokazywania owej piramidy głupot i pokazu ignorancji bo skoro brak ci odwago by się podpisać imieniem i nazwiskiem to cię w tej debacie nie ma. Kiedy nabierzesz odwagi żeby publicznie postawić jakąś kwestię chętnie argumenty przedstawię ale ciebie zatrwożony anonimie w żadnej debacie nie ma. ty nie istniejesz....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-05)
Reklama