UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • wyburzyć - na koszt miasta, by developer nie miał za dużych kosztów, następnie sprzedać teren. Tak się tworzy przekręty, ludzie - normalni Ci pracujący, nie mają gdzie mieszkać, a tu słyszymy o pustostanach ??? rozumiem, że kolejek po mieszkania socjalne nie ma ?? Mieszkania te są wydawane od ręki ??
  • Z twojego tekstu wynika, że znasz się na robieniu przekrętów, pewnie ładną kasę na nich robisz. Normalni ludzie, ci pracujący to mają mieszkania, lub je wynajmują zanim zakupią. Czytaj tekst ze zrozumieniem, budynek przeznaczony jest do rozbiórki, dalej nie będę się rozpisywała, bo to daremny mój trud.
  • A na co się trzęsiesz i podejmujesz temat skoro nie będziesz się zozpisywała?
  • Nie trzęsę się, nie będę się więcej "zozpisywała"(co trzęsie? trzęsienie ziemi czy gorzała?). Napisałam tyle ile trzeba, więcej nie zrozumiesz.
  • Mieszkania są wydawane po znajomości, proste, wystarczy mieć kogoś znajomego.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    5
    Spowinowacony układ(2025-01-27)
  • pewnie, że tak pracuję od 5 rano do wieczora, mieszkanie mam bez kredytu, na brak pieniędzy nie narzekam. A moja kurtka jest zapewne więcej warta od twojego auta. I tak według co niektórych robię przekręty, bo przecież nie można się pracą dorobić co nie.
  • Pisowski geniusz.
  • Blok od dawna jest do wyburzenia celem poszerzenia ulicy wylotowej z miasta o dwa pasy i drugi most. Dlatego zero inwestycji i słusznie. Po otwarciu Porta Vista (Mare) obecny most zakorkuje się i rozpadnie.
Reklama