UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czym różnią się tacy lekarze, jak np. lekarze z elbląskiego szpitala wojewódzkiego (nomen omen, chyba tylko dla jaj nazywanego szpitalem) dokonujący zabiegów aborcyjnych i aborcji eugenicznych oraz tzw. POŁOŻNE, które zupełnie dobrowolnie wyrażają zgodę na uczestnictwo w tych aktach masowego ludobójstwa, od takich samych jak oni lekarzy z obozów Auschwitz Birkenau i Dachau jak JOSEF MENGELE i HUBERTUS STRUGHOLD oraz ówczesnych położnych asystujących tym zbrodniarzom w takich samych zabiegach mordowania bezbronnych nienarodzonych dzieci, ano nie różnią się jedni i drudzy od siebie absolutnie niczym! Kto bowiem raz powiedział diabłu tak, będzie służył swemu panu do końca swojego nędznego życia jak niewolnik i co więcej bronił zbrodniczego procederu na wszelkie możliwe sposoby, tak jak robi to w taki właśnie żałosny sposób osoba podpisująca się tutaj jako POŁOŻNA! Ja wiem moja droga pani, że sumienie nie daje pani spokoju i powiem więcej, będzie się odzywać je w pani coraz głośniej i coraz bardziej panią oskarżać, że w końcu nie wiem czy ostatecznie pani to wytrzyma, ale to już nie mój provlem, nie trzeba było mówić diabłu tak, to nie miałaby dziś pani tego problemu. Jedno jest pewne, na pewno pani nie współczuję, bo zrobiła pani to co zrobiła i ciągnie to dalej zupełnie swiadomie i dobrowolnie i brnie pani w to bagno coraz głębiej, więc pretensje niech pani ma do samej siebie.
  • Według obowiązującego również w naszym kraju, nasz kraj bowiem ratyfikował to międzynarodowe prawo, że miejsce, w którym dokonuje się zbrodni na bezbronnych ludziach, a takimi są abortowane z łona matek dzieci oraz dzieci już narodzone zabijane w ramach tzw. aborcji eugenicznej, gdzie pozostawia się już narodzone niemowlęta na śmierć z zimna głodu, na specjalnej sali szpitalnej temu właśnie aktowi dokonywania tego rodzaju zbrodni służącej. Według tegoż międzynarodowego prawa miejsce, w którym znajdują się zwłoki lub szczątki zamordowanych ludzi od trzech osób w górę jest według tegoż prawa określane jako. .. OBÓZ ZAGŁADY! A jesli w takim samym miejscu dokona się likwidacji zwłok zabitych ludzi w tej właśnie liczbie lub ich pochówku na terenie takiego miejsca, prawo międzynarodowe określa to jako. .. masowy grób! Tak więc życzę bezrozumnym i bezmózgim lewackim postępowcom miłych przemyśleń i pani położnej również odnośnie tej kwestii.
Reklama