UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • W naszym mieście taka gala to coś, czego albo baaardzo dawno, albo wręcz nigdy nie było. Owszem, wiadomo, że nie jest to ani KSW ani FEN, ale i tak warto było się wybrać, żeby zobaczyć coś zupełnie innego niż nożna, kosz czy ręczna. A poziom sportowy i tak był lepszy niż np. freak fights dla odmóżdżonych cym$%łów i ich niuń. Poszedłem, bo byłem ciekawy, jak to będzie wyglądać i generalnie nie zawiodłem się. Było parę niedociągnięć, trochę za dużo patologicznej "muzy" czy interwencja ochrony po jakiejś kibolskiej próbie zadymy. Ale generalnie warto było wydać te 6 dyszek za najtańszy bilet, z dobrą widocznością na ring i ponad 5 godzin imprezy. Hala może i nie była pełna, ale i tak "na oko" zapełniona w jakichś 80 procentach. To i tak nieźle jak na fakt, że podobno 99 % mieszkańców miasta o niej nie wiedziało (bzdura).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    KibiczProstej(2026-03-29)
  • @KibiczProstej - Może nie 99,ale zapewne niewiele mniej, a z 95% zainteresowana tym była jak zeszłorocznym śniegiem.
  • Jak wolisz niedzielne (albo nawet codzienne) msze w kościółku, serial "M jak mdłości", szydełkowanie albo mongolski balet - to pisz za siebie a nie za innych.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    KibiczProstej(2026-03-29)
Reklama