UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po raz kolejny wokół drużyny szczypiornistek narasta wiele emocji, tym razem związanych z odpadnięciem zespołu w 1/8 finału. Mimo wcześniejszych zapowiedzi i obietnic sukcesów składanych przez panią trener Czaplę, oczekiwane medale wciąż pozostają nieosiągnięte. Taka sytuacja rodzi pytania o skuteczność obecnego systemu szkoleniowego i metody pracy z zespołem. Pomimo intensywnych treningów i dużego zaangażowania zawodniczek, efekty nie są zgodne z oczekiwaniami. Być może warto zastanowić się nad analizą dotychczasowych działań i wprowadzeniem zmian, które pozwolą drużynie rozwinąć swój pełny potencjał i wreszcie sięgnąć po upragnione trofea.
  • Ech Ci elbląscy malkontenci, nudzi wam się w tym smutnym mieście, to z tego żalu napiszecie komentarz i myślicie, że odczujecie satysfakcję z tego, że ktoś poczuje się jak wy. Wydaje mi się, że każdy sportowiec walczy o najwyższe trofea i to zrozumiałe, że jest chęć pokuszenia się o medal na MP bo co innego ma powiedzieć Trener/ Trenerka? No przecież nie, że położą się i wszystko z chęcią przegrają! Luuudzie, ogarnijcie się bo tak naprawdę wasza wiedza na temat pracy Trenera jest marna. Zmiany? Przede wszystkim to rodzice muszą zmienić swoje podejście do sportu, do pracy Trenera, a na koniec do swoich dzieci. W tym mieście brakuje zdolnej młodzieży - oczywiście są pojedyncze jednostki ale niestety sport przegrywa z wypadem do galerii i siedzeniem pod drzewkiem, paleniem e- papierosów i Bóg wie co jeszcze robieniem. Gdzie jesteście rodzice gdy wasze dzieci spędzają „super” czas ? Piszecie komentarze bo to najłatwiejsze. Więcej wdzięczności i wyrozumiałości dla tego zawodu bo to ciężki zawód, tym bardziej z takimi malkontentami, którym wiecznie coś nie pasuje.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    5
    znam się to piszę(2025-02-24)
  • @znam się to piszę - Głupszego komentarza już dawno nie czytałem. Wszyscy są winni poczynając od rodziców którzy nie mają podejścia do sportu a kończąc na braku młodzieży chętnej do uprawiania sportu. Pytam się to po co jest trener/trenerka skoro za nic nie ponosi odpowiedzialności a tylko oczekuje pieniędzy? Polska prawie 40 milionowy kraj jest 20 razy liczniejszym pod względem ludności krajem a taka Słowenia licząca niewiele ponad 2 miliny ludności pod względem sportu pije nas na "łeb". Czy nie wstyd ci trenerko lub trenerze pisząc taki komentarz!!!!!
  • Jak ty byś wkładał tyle pracy i swojego czasu co oni to jestem ciekaw czy tak byś się mądrzył. Jak sukces to brawo i pochwały, a jak porażka to hejt
  • Pije nas na łeb ? Jak próbujesz zaistnieć komentując to nie pij. Pusty "łeb" nie nie działa ?
Reklama