UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie rozumiem zbytnio tego. Wchodzę na profil klubu komentuję, zaznaczam i podchodzę obiektywnie do danych sytuacji po czym mój komentarz znika z profilu i zostaje zablokowany. Nigdzie nie padło żadne wyzwisko, ba nawet nie zaczepiłem nikogo personalnie. Po czym jakiś łach - Błaszkiewicz? Odpowiada mi „dzięki trenerze”. Czy to źle że ktoś się angażuje i zaznacza rażące błędy i poświęca czas na to by zwrócić wam uwagę na słabą gre? Jak chcecie to grajcie w II lidze, ale nie płaczcie w kuluarach ze nie macie kasy i wsparcia. Jeździjcie po wioskach bijcie 10,15,20 punktami lokalnych wieśniaków, a na koniec przegrajcie z dziećmi z rocznika 2007-2008-2009.Wstyd. Drugi sezon powienien po tym pierwszym wyglądać już jak próba generalna przed awansem do I ligi, a widzę że z takim podejściem będzie awans… jak zapłacicie 20 tysięcy do związku za możliwość uzyskania licencji uprawniającej do gry ligę wyżej. Pozdrawiam i życzę chociaż miejsca w TOP3,bo z tą gra to nie jest pewne nawet Hashtagi: #lukasss
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Lukasss(2024-11-24)
  • @Lukasss - Jeżeli nazywanie kogoś łachem albo wieśniakiem nie jest dla Ciebie wyzwiskiem to gratulacje. Mam nadzieję że tak się zwraca do Ciebie partner bądź dziecko GG
    1
    0
    Hipokrates hipokryta(2024-11-24)
  • @Hipokrates hipokryta - Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, bo masz ewidentny problem z tą umiejętnością Hashtagi: #Lukasss
    0
    0
    Lukasss(2024-11-24)
  • @Lukasss - Oświeć nas o miłosierny dobry panie
Reklama