UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wydaje mi się, że miało to miejsce w piątek nie w sobotę, ale... Prasa to potęga i zapewne wie lepiej ! Nie zmienia to faktu, że gratulacje dla naszej olimpijki ! Brawa dla Roksany Słupek !!!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    3
    zachwycony dziadek stefek(2026-07-31)
  • redaktor @zachwycony dziadek stefek - Jak ten czas leci 😀. Oczywiście poprawione na piątek.
    7
    2
    redaktor(2026-07-31)
  • @redaktor - A mówili, że Roksany już nie ma- może nie na Ogólnej ale ogólnie to jest - widziałem jak płynie, jedzie i biegnie, czasem widuję ją w Stegnie, ona to ma fajne życie, widziano ją nawet w Madrycie
  • @redaktor - Dziękuję bardzo Panie Redaktorze ! Dla starszych osób, takich w moim wieku, którym czas zasuwa tak szybko jak dziś triathloniści, każdy dzień jest cenny ! A po tej poprawce jestem o dzień młodszy !!! A temu kibicowi-czytelnikowi, który zarzuca PortEL-owi brak fotoreportażu polecam materiał zamieszczony po godzinie 12,okraszony wyśmienitymi (jak zwykle) zdjęciami Pani Ani Dembińskiej !!!
    2
    0
    usatysfakcjonowany dziadek s.(2026-07-31)
Reklama