UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Miałem wątpliwą przyjemność oglądać ten mecz na Yutube jako bezpośrednia transmisja tego spotkania. To co obejrzałem ni jak się ma do treści artykułu z przebiegu tego meczu. Błąd gonił błąd, fatalna gra w obronie podobnie zresztą jak i w ataku, ilość nieskutecznie wykonywanych rzutów karnych tylko w II połowie porażająca, żadnej myśli taktycznej w ofensywie i defensywie, kompletne dyletanctwo podczas próby rozegrania ataku w podwójnym osłabieniu zespołu z Kielc i to wszystko gdy w strefie zmian zasiadał czteroosobowy sztab tuzów trenerskich z Truso i ze Startu. Przykro na to się patrzyło. Pamiętam jak grał i zdobywał Mistrzostwo Polski Juniorek w 2010 r w Kielcach zespół Truso, który prowadził śp. Jerzy Ringweski. To co dziś obejrzałem mogę jednoznacznie powiedzieć, że gra obecnego zespołu Truso, który zajął IV miejsce nawet do pięt nie dorastała Mistrzyniom Polski Juniorek z 2010 r /tj.16 lat temu/ gdy, gwiazdą samą w sobie w tamtym czasie była Ewelina Ocalewicz.
  • No życie. Odpalasz jakiś historyczny rocznik Facet jaka Ocalewicz zawodniczka której nie ma. Wiek seniora ją wyjaśnił i taki jest sport.
Reklama