UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Komu i dlaczego przeszkadzał Franciszek II Rakoczy?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    0
    Dociekliwy(2026-04-24)
  • @Dociekliwy - A co? Za mało jest naszych bohaterów narodowych, że musimy pożyczać z węgierskiej półki, czy tak bardzo musimy kochać węgrów, za to że trzymają u siebie uwielbianych przez nas Ziobrę I Romanowskiego. Rakoczy mògłby im buty czyścić, to prawdziwi bojownicy o wolność i sprawiedliwość, to jak nasza władza z1939 roku w obliczu zagrożenia i wojny - dała dyla przez Rumunię do Londynu, ten południowy kierunek wybrany przez Ziobrę jest jak najbardziej słuszny, bo pokrywa się z historią i wywołuje też histerię wojowników" przed powrotem. Nic człowieka nie upiększa, tak jak kasa choć największa, zawsze bywa szanowana, choć kradziona przez Romana", była dla Sprawiedliwości, każdy przyzna dziś bez złości, że to dla naszego dobra, przez ministra Zbycha Ziobra.
    0
    4
    Bez kagańca(2026-04-24)
  • @Dociekliwy - O moja szkoła, właśnie chodziłem do "2" - ki czekając na otwarcie 18- tki - kończyłem razem z Rysiem- tak, tak - tym od trzech ćwiartek Cygana - Cygan skończył 75 lat a Rysiu już przy drugiej ćwiartce skończył podróż do Opola- widać taka niebios wola, może dobrze się skończyło, no bo nie wiem co by było, gdyby gdyby Rysiu jechał dalej - nie chcę myśleć... lepiej nalej!!
    1
    0
    Bez kagańca.(2026-04-24)
Reklama