UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pamiętam te czasy kiedy zaledwie 47 lat temu byłem w ósmej klasie :⁠-⁠) i wiecie co mam powiem, problem był taki sam ! Mało kto wie czy jego plan, marzenie się spełni. Dzisiaj w dobie internetu wszystko się dowiemy z internetu ale problem zawsze ten sam... trudno zweryfikować wszystkich z którymi kończyłem szkołę podstawową bo kontakt dawno nie istnieje ale z tych z którymi rozmawiałem to prawie nikt nie pracuje w wymarzonym kierunku mając 15 lat ale takie jest życie, od czegoś trzeba zacząć i nie bać się żadnej pracy a życie samo zweryfikuje....
  • Dzisiejsze pokolenie które wchodzi w dorosłe życie, rozważa w jakim zawodzie będzie pracował nie jest lepsza niż 50 lat temu ponieważ my cieszyliśmy się małymi rzeczami, rywalizacja między uczniami kto lepiej ubrany, czyje rodzice lepiej rozpieszczają nie istniała na skalę krajową. Dziś już dzieci nauczone wszystko dostawać nawet za dobre oceny a to jest błąd, sami rodzice robią z dzieci nieporadne bez pomysłu, wszystko gotowe pod rekę ale kiedy przyjdzie czas na samodzielność, założenie rodziny zaczynają się schody bo matka i ojciec nie nauczyli walki o przetrwanie, siły ducha i siły woli !
Reklama