UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • O, to przyjdą ci styropianowcy zasłużeni, co nas do wojny dzisiejszej i rzezi na Wschodzie doprowadzili - rozliczymy. #warmongers; Hashtagi: #OtakePolske...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    10
    lubie.kefir(2022-08-26)
  • @lubie.kefir - Ty jesteś jednak zaodowy miejski przygłupie. Kto kogo do wojny doprowadził? Przecież to twój idoli morderca niewinnych ludzi chce " wielkiej Rosji '
    6
    3
    Niszczlewactwo(2022-08-26)
  • @lubie.kefir - Ciebie trzeba rozliczyć z tych wszystkich pomówień oskarżeń z tych pisania bzdur z tego promowania ustroju totalitarnego. Totalne dno moralne jesteś dno. W takim dniu jak rocznica porozumień sierpniowych nie powinieneś zabierać głosu nawet nie powinieneś wychodzić z domu nie rozumiem dlaczego redakcja upublicznia Twój bełkot. Przypominam wszystkim że jesteś spadkobiercą idei tych co do Polaków strzelali. Tu nic nie trzeba dodawać.
    5
    4
    Niszczlewactwo(2022-08-26)
  • @Niszczlewactwo - Trzeba dodać żeś tuman, masz siano z sieczką w stetryczałym baniaku i śmierdzisz skisłymi jagodami, dziadu jurgieltniczy.
    2
    5
    lubie.kefir(2022-08-26)
  • @lubie.kefir - A ty robus smiec jestes i pasożyt
  • @lubie.kefir - Nie pisz mi o " śmierdzeniu" wiem coś o tym kiedyś stałem w sklepie w kolejce do kasy więc wiem czym jest smród
    2
    3
    Niszczlewactwo(2022-08-27)
  • @Niszczlewactwo - Oczywiście stałem za Tobą
    2
    3
    Niszczlewactwo(2022-08-27)
  • @lubie.kefir - brytyjski imperializm
  • @lubie.kefir - Jeszcze niedawno chwaliłeś chorągiewko polityczna, PIS pod niebiosa, a teraz krytykujesz? Dodam, że nie chodzi mi o dziadowski PIS i jego sztuczki populistyczne, tylko o Twoje zmienne podejście (razem z nowym nickiem). Do pracy, proszę pana, do pracy.
Reklama