UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po ilości "minusów " przy 1 wpisie widzę że jednak KASA dla was się liczy. Zapomnieliście że KAŻDY ale to KAŻDY umrze a kasy i majątków nie zabierzecie MEMENTO MORI. Póki żyjecie jeszcze możecie coś zmienić by nie było za późno. Będziecie rozliczani ze swojego życia nie sąsiada, kolegi, krewnego i tłumaczenie "bo ktoś tam coś" nie zadziała.
  • "Będziecie rozliczani ze swojego życia" Serio? Kto nas rozliczy jeśli schowamy się u Orbana???
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    21
    37
    Polski Węgier(2025-11-25)
  • @Polski Węgier - No skoro jeden z powiec schował się na Białorusi a omdlały gertych jakoś z tych Włoch nie mógł dotrzeć do Polski to, bo ja wiem.....
  • Cenzura nie chce puścić pytania o to który to wg ciebie powiec schował się na Białorusi. ?
    14
    6
    Nie przypominam sobie(2025-11-25)
  • @Polski Węgier - jak umierają członkowie twojej rodziny to też takie żarty robisz ? To tylko świadczy o tym że panicznie boisz się śmierci i masz infantylne podejście "że jak będziesz coś wyśmiewać to ciebie to nie spotka". Każdy człowiek umiera i czy się tobie podoba czy nie, tylko kwestia czy jest duchowo przygotowany na to. Ty zdecydowanie NIE i to będzie twój dramat na wieki.
  • Medium Super ten obrazek!
    1
    1
    Medium(2025-11-26)
  • Martw się z czego ty będziesz rozliczany. Może wybierz się do specjalisty od czapy.
  • A ty jeszcze wierzysz w zabobony, rozliczanie ???
  • @Nie przypominam sobie - Sędzia i znajomy ministra. Poszukaj w necie. Wstyd dla Polski, że ludzie muszą uciekać. Jak w krajach.....
  • @bra - Uciekają winni. Zacznij celebrować każdego poszukiwanego listem gończym rozszerzonym do ENA.
  • Przygotowany na śmierć jest tylko człowiek myślący a nie powtarzający co mu od dzieciństwa wpojono w domu, w kościele i w szkole ? Wiara jest tam gdzie Ona jest a zakłamanie jest wszędzie dlatego też z pokolenia na pokolenie powtarzamy stereotyp oparty na domysłach albo narzucanym przez klienta i ich szefa zwanego papieżem. Jako katolik głęboko wierzący w Chrystusa oświadczam że nigdy Chrystus nie powiedział tego co wciska wam zabobon, tylko po to by zdobyć wiernych i lojalnych. Nigdzie nie było napisane że matka Chrystusa miała na imię Maria i że poszła do nieba z ciałem, kłamstwo Kaleta ! Nigdzie nie jest napisane że jest Boska skoro jest synem Boga ? Chrystus modlił się do Ojca w niebie więc dlaczego nazwano go Bogiem, wymyślają Trójce święta by tumanić ludzi czyniąc ich podwładnymi po przez Chrzest po kilku dniach od urodzenia kiedy nie mamy prawa decyzji ? Wiarę trzeba zrozumieć i szukać prawdy !!!
  • Moja historia jest podobna do innych ale kiedy nie masz od wielu lat do kogo się odezwać  to piszesz bo myślisz że ktoś słucha ? Zaoszczędzone środki na czarną godzinę zostały wyczerpane a zadłużone mieszkanie czeka na eksmisję, dlatego przydała by się dobrowolna pomoc w dramatycznej sytuacji  bo mimo wielu lat ciężkiej pracy jest źle. Życie nie było usłane różami a do emerytury ponad trzy lata, nie doczekam, nie do żyję... wiem to ! Problemy z kręgosłupem nie zachęcają  do zatrudnienia mimo że mam kwalifikacje mistrza w budownictwie i byłem często prowadzącym, wzorem do naśladowania. Odznaka „Honorowy Dawca Krwi - Zasłużony dla Zdrowia Narodu”: jest moją wizytówką, służyłem  przez wiele lat pomocą, darem życia dla potrzebujących. Dziś to wszystko nic nie znaczy, wiek i zdrowie przegrało. Dziś już nie jesteś potrzebny, nie istniejesz, zostałeś sam ! Żyjemy w czasach żerowania na ludzkiej krzywdzie, oszustwa są codziennością ale nie należy wszystkich mierzyć jedną miarą ! Nie naciągam, nie oszukuje, można sprawdzić.  Faktem jest że i ty możesz pomóc uratować  życie.  PL48 1090 2617 0000 0001 4864 4333 swift - wbkpplpp   
Reklama