UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przeciez jeszcze kilka lat temu parking przy CRW Dolinka był darmowy, Podobnie było ze strefa saun, gdzie placac ok 20 zl za wejscie na obiekt mozna bylo skorzystac z sauny. Niestety ludzie z KO, PSL ktorych cechuje pazernosc, nieudolnosc i pogarda dla ludzi wprowadzili dodatkowe oplaty za parking oraz za strefe saun i tak jadac do crw Dolinka Zapłacimy przynajmniej 1 zl za parking, 20 zl za wejscie na obiekt i 22 zl za korzystanie z saun co za pojedyncza wycieczke za osobe dorosla wychodzi przynajmniej 43 zł. Tam gdzie KO tam drozyzna i łupienie obywateli.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    26
    36
    Polexit(2026-03-31)
  • @Polexit - A mnie nikt tak nie złupił jak PiS. to za ich rządów wprowadzono kilkadziesiąt nowych podatków, które jako przedsiebiorca, właściciel, obywatel muszę płacić do dziś.
  • @Polexit - Najlepiej za darmo. Nie stać cię z 800+?. Nie trzeba tam być codziennie.
    17
    11
    Wiem(2026-03-31)
  • @Polexit - łupienie to już było w wydaniu poprzedników, zapomniałeś czy nie chcesz pamiętać?
  • Tak poprzednicy to ćwierk PSL i nakretka z KO. Teraz został sam nakrętka nadal z KO.. A przypomnij kto wcześniej zarządzał dolinką? Czyżby ten harcerz który teraz składa donosy?? Zapomniałeś czy nie chcesz pamiętać?Akuku! KO łupi Elblążan i takie są fakty. Trzeba Elblążan edukować bo większość nawet nie wie kto tak nieudolnie administruje miastem. Ostatnio siedząc w saunie Elblążanie twierdzili że za tą opłatą za saunę stoi PIS. Także taką mamy świadomość wśród mieszkańców miasta.
    9
    9
    Polexit(2026-03-31)
  • @Polexit - To ty nawet w saunie podsluchujesz?trzeba tam powiesić symbol ucha żeby ludzie mieli się na baczności
    4
    6
    Jawamkaczoraniewybieralem(2026-03-31)
  • @Polexit - "Przeciez jeszcze kilka lat temu parking przy CRW Dolinka był darmowy, " - DARMOWY to dla naiwnych wyborców PIS chyba, ja płaciłem za niego w podatkach, nieprawdaż exitku.
  • @Polexit - Wywód mądry ale mam inną konkluzję. Można było wejść za 20 pln Przed pisem i PISFLACJĄ. Przez pis wzrosła płaca minimalna a więc i koszty działania obiektu. Po drugie to dzięki pis mamy najdroższy prąd w Europie a basen zużywa go dużo. Po trzecie pis wprowadził kilkadziesiąt nowych podatków. Wzrosły koszty prowadzenia to musiały wzrosnąć ceny. Tak prostego mechanizmu nie pojmujesz?
    6
    8
    Tak pis wstał z kolan(2026-03-31)
  • A mnie złupił POprzedni Tusk, a aktualny złupi mnie, moje dzieci, wnuki i jeszcze kolejne pokolenia.
  • @Polexit - Człowieku to za zadów PiS zostało wprowadzone, więc co ty za brednie klepiesz
    4
    2
    Jasne jak słońce(2026-03-31)
  • @Tak pis wstał z kolan - Jak wypowiadasz o wprowadzonych podatkach przez PiS to je wymień łatwo powtarzać po ko ciągle kłamstwa jak i obecnie ceny paliwa, myślą że Polacy to naród nierozumny
  • KO nie kłamie - bo nie ma po co. PIS kłamie bo przegra, rozumiesz?
  • "Jak wypowiadasz o wprowadzonych podatkach przez PiS to je wymień" - proszę
    0
    2
    Netkot(2026-03-31)
  • @Netkot - Bardzo proszę. Z dziką rozkoszą i mimo wszystko zażenowaniem odpowiem Ci na Twoje pytanie. (Trzymaj się stołka i zaparz herbatkę) : 1.Wyższe składki na ZUS dla przedsiębiorców o 17 procent 2.Wyższy abonament za miesięczne korzystanie z telewizji i radia 3.Opłatę cukrową 4.Wyższą akcyzę na alkohol i papierosy 5.Brak możliwości odliczenia składki zdrowotnej od PIT. 6.Opłatę za pobór wód 7.Podatek od deszczu 8.Podatek od budynków, 9.23-procentowy VAT na paliwo 10.Wyższą opłatę paliwową. 11.Opłatę emisyjną od paliw 12.Podatek od sprzedaży detalicznej, nazywany podatkiem handlowym 13.VAT na nawozy w wysokości 8 procent 14.Daninę solidarnościową w wysokości 4 procent 15.Wyższe opłaty sądowe 16.Opłatę mocową na rachunkach za prąd 17.Opłatę od alkoholu sprzedawanego w mniejszych opakowaniach 18.Podatek od plastiku 19.Podatek Bankowy 20.Podatek handlowy 21.Opłata za pobór wód 22.Exit tax, czyli podatek od wyprowadzki 23.Podatek od serwisów VOD Dziękuję za uwagę. Mam nadzieję, że nic nie pominąłem
  • Tu jest Elblong. Tu i tak beton stoi za pisem
Reklama