UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ogólnie w Polsce pod dowództwem PO panuje bezprawie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    44
    69
    Głębokie zaniepokojenie(2025-08-05)
  • @Głębokie zaniepokojenie - Bezprawie zaordynował nam PiS z Kaczorem na czele. Przez 8 lat. Ale niektórzy tego nie zauważyli że są okradani na gigantyczną skalę.
    8
    10
    ksamol(2025-08-06)
  • @Głębokie zaniepokojenie - Teraz jest bezprawie?? Nie samowite 😁 za pis-ruskich 🤮 była krystaliczna władza bez skazy 🤣 Życzę miłego dnia dla "lepszego sortu"
    5
    5
    Tylko ELBLĄG bez pisl-lamu(2025-08-06)
  • @ksamol -Co Wam dało PO? Pytam? Co Elbląg ma z tego? Czy tylko aby PiS nie rządził? Obudzicie się z ręką w nocniku pod ruskim panowaniem albo będziecie ubogacani kulturowo. Uśmiechacie się.
  • Platforma obywatelska od lat niszczy Elbląg a także blokuje rozwój miasta. Kilka faktów dla przykładu likwidacja kolei nadzalewowej, likwidacja komunikacji miejskiej, likwidacja największego w Europie basenu odkrytego, zmarnowane pieniądze podatników na wadliwe drogi dla rowerów które nie nadają się dla rowerów, szaleńcza blokada budowy portu Państwowego skutkiem czego Elbląg nie będzie mieć portu. I wiele wiele innych kwestii...
    4
    3
    Jawamwojtaniewybierałem(2025-08-06)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Prawda !!! To dywersanci!!!!
  • @Jawamwojtaniewybierałem - WITAM a co wiatrak do piernika artykuł jest o tym, ze gamonie jeżdża po chodniku a ty piszesz o tym co zniczyłao PIS
    0
    1
    elblążanin od urodzenia(2025-08-06)
  • @Głębokie zaniepokojenie - witam a teraz bedzie jak w raju mamy za prezydenta kibola i suterena nie martwcie sie bedzie extra
Reklama