UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Skoro tak dbacie o swoich pupili, jak się chwalicie to dlaczego Pan z waszego schroniska odmawia przyjęcia młodego kotka do Waszego azylu z urazem prawego oka (prawdopodobnie go nie ma) twierdzą, że to dziki kot żyjący na wolności. Po odmowie domyślam się, że byście go uśpili gdybym go do Was przywiózł więc postanowiłem z żoną go dokarmiać na wolności. Do domu niestety nie mogę go przyjąć bo mam już kilku małych rezydentów, które próbowały go atakować. Ale zastanawiam się czy nie zakończyć przekazywania Wam corocznych odpisów z naszych podatków.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    6
    Krzysztof Siedlaczek(2024-08-18)
  • @Krzysztof Siedlaczek - To kot ma uraz oka, czy go nie ma (oka)? Co ma zrobić schronisko? Wstawić mu oko i ma żyć w klatce? Po odmowie domyśla się pan ze by go uśpiono? Czemu sam pan nie weźmie go do weterynarza skoro go pan dokarmia?
  • Dokładnie. Właściciel zwierzątka jest zobowiązany do całkowitej opieki nad nim. To nie tylko karmienie, ale także opieka weterynaryjna. Najprościej jest oddać do schroniska. Człowiekowi jednak bardzo daleko do zwierząt:(
    7
    0
    Mała Mimi(2024-08-19)
  • @Krzysztof Siedlaczek - Kto Pana zmusza do przekazywania środków na schronisko????
    4
    0
    Ferdek K.(2024-08-19)
Reklama