UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wszystkim kwestionującym istnienie pandemii covid 19,łamiącym świadomie i celowo nakazane prawnie zasady sanitarne w tym odmowę noszenia masek (zakrywania nosa i ust), z wyjątkiem ustalonych wyjątków, przypominam, źe mogą być traktowani jako przestępcy zgodnie z artykułem 160 paragraf 1 kodeksu karnego. Określa on, że kto naraża człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    11
    Antymaseczkowcy to przestępcy(2021-03-13)
  • @Antymaseczkowcy to przestępcy - Inteligencja odmiennego rodzaju dopadła klawiaturę i objawiła swój poziom intelektualny na publicznym forum. .. Wiwat populizm i Sojotechnika ! To już całkiem inny lewel. ..
    5
    4
    GłębokaMyśl(2021-03-13)
  • @Antymaseczkowcy to przestępcy - problem w tym, że bezpośredniego niebezpieczeństwa nie ma. istnieje tylko możliwość, a to wielka różnica. jeszcze do niedawna podróżowałem po europie (ze wzgl. zawodowych). przebywałem zawsze w dużych skupiskach ludzi, maseczek nie nosiłem tam gdzie nie było wymogu i jakoś nie zachorowałem, a mam choroby współistniejace.
  • @Antymaseczkowcy to przestępcy - Powinni cię panie w kaftan zapakować razem z twoja wspaniałą maseczką i zamknąć w psychiatryku
    8
    5
    Bill gacie(2021-03-13)
Reklama