UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niekoniecznie są ludzie z kręgu decydentów, bo są i ludzie spoza kręgu, ale jeśli nagrodzono same instytucje albo w wiekszości to wiadomo żę taka nagroda to premia dla pracowników ratusza czy instytucji, a w miescie wielu działa niezależnie od urzedu, sporo ejstt pasjonatów, twórców prywatnych ale oni nie piszą wniosków bo nie chcą, a urząd czyli ten niby konkurs na naagrody sami z siebie nie przyznają nagrody, bo nic nie wiedzą co się dzieje chyba w mieście, kto co robi itp, musisz sam napisać na siebie wniosek albo znajomy znajomego i wtedy jakąś komisja cię wybierze albo i nie, nie inaczej, dlatego te nagrody na własny wnioske to jest passe to jest takei poklepcie mnie po plecach bo jestem niedowartościowany a jak mi dacie nagrodę to bede czuł się dumny ale trzeba samemu napisać wniosek, urząd z miasta sam nie wyszuka osób zasłużonych dla miasta bo chyba nie wie co kto tutaj robi, google obecnie jest ale to i tak za trudne i tak to się kręci :) a że niektórzy co dostają to są baardzo przeciętni, to nikogo nie interesuje, bo WNIOSEK był i przeszedł, reszta jest wsposmieniem :) sami dla siebie
  • I co wpiszesz w te google? Jakie pytanie zadasz wyszukiwarce internetowej, żeby wiedziała jaki wynik ma podać? Pomijając już, że algorytm jest tak skonstruowany, że w pierwszej kolejności dostaniesz reklamy/ oferty sponsorowane.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    1
    KapitanSzyderca(2026-03-08)
Reklama