UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czekamy na komentarz eksperta Pana Lewego
  • MariuszLewandowski-Fc Komentarz jest prosty politycy PISu zdezerterowali jakiej odwagi jest Andrzej Śliwka właśnie widać jak ma błyszczeć to jest pierwszy a jak trzeba się upomnieć o Honor Elbląga to jestem tylko ja. Dla Wałesy szacun bo nareszcie powiedział że klasa polityczna to śmieci - w sumie bardzo udana samokrytyka Troszkę mielenia głupot ale w sumie miło było patrzeć jak politycy którym napluto w twarz w imię poprawności politycznej połykali te plwociny... Super że poszedłem
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    36
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-17)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Lewandowski, wy tam jeszcze ogarniacie co się wokół was dzieje? posłuchajcie towarzyszu Lewandowski co za bzdury opowiada Wałęsa.
    19
    3
    precz z komuna(2025-01-17)
  • MariuszLewandowski-Fc @precz z komuna - Kilka owszem ale powiedzieć polityką że są towarem odpadowym jednak jest odważne. Za to ma szacun a że pierdzieli jak zawsze i gubi wątki to już rzecz normalna 81 lat, ,, ,,
    0
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-17)
  • @precz z komuna -Czemu zaś dzielisz naród, wzorem Kaczyńskiego ("my stoimy tu, a oni tam") i chcesz wprowadzenia cenzury, mając chęć zamknąć mordy zdradzieckie, jak Kaczyński mówił? Nie znasz historii Solidarności, nawet elbląskiej, a rzucasz postami niemądrymi. Hashtagi: #Roman
    3
    6
    RomanR(2025-01-17)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Politykom, powtarzam po raz kolejny, OM, OM. Poza tym Wałęsa wie że mu nic nie zrobią bo zwykłego ludka by zaraz, jak lewy, do sądu podali, więc nie myl odwagi ze zwykłym krzykactwem czy hucpą.
  • @MariuszLewandowski-Fc - A pan potrafi w języku polskim? Ani składu, ani ładu. I o czym pan pisze? Albo na trzeźwo...
    3
    0
    Precz z komuna(2025-01-18)
  • @RomanR - Nie wiem o czym piszesz człowieku. Gdzie odczytałeś cenzurę itp... ? Chcesz mi powiedzieć że Mankut i t a reszta zakładała solidarność? Ty jej na pewno nie zakładałeś. Wiedzy nie masz. I gdzie napisałem o cenzurze? Jak na razie cenzurę chcą stosować twoi kumple komuniści, PO-wcy i PSL owcy. Życzę dalszych sukcesów w udowadnianiu że jesteś owcą.
    6
    0
    Precz z komuna(2025-01-18)
  • MariuszLewandowski-Fc @Precz z komuna - Sorki to takie didaskalia - chodzi o to że zamiast 11 tyś robotników mamy podobno w Elblągu 100 milionerów z dochodem rocznym powyżej miliona.... Majątek tego rzędu to dwa fajne mieszkania więc rodzin milionerów mamy sporo. Pytanie czy taka zamiana jest dla Elbląga korzystna ?
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-19)
Reklama