UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tylko KAROL NAWROCKI SILNY PREZYDENT! CAŁA POLSKA NAPRZÓD! WSZYSCY głosujemy na NAWROKIEGO! on przywróci prawo i sprawiedliwość w Polsce. Wolne Media = KAROL NAWROCKI!
  • ttt A u psychiatry ty był ? - To się lecz, dziadku co ci ta tv republika - zaaplikowała- trawkę ? to jest karalne, zmień wyznanie- proponuje partia św JEŁOPA. amen
  • Omówi, jak doić państwową firmę?
  • @ttt - Pan to mi wyglądasz na Mocarza co to sobie w kaszę nie da dmuchać i do tego jawisz mi się jako Krynica Mądrości. Proszę, wytłumacz mi o co chodzi Tamtemu z tymi mediami? Sam bym zapytał ale on ci wstydzioszek, bo nie przedstawił się. A zaprzysiągłem sobie już solennie, że ze wstydzioszkami gadać nie będę i w ten sposób zrobiłem sobie kłopot.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Kosmita(2025-02-07)
  • ttt @Kosmita - Pisz pan jaśniej, jakie media, konkretnie
  • @ttt - Cytuję: Tylko KAROL NAWROCKI SILNY PREZYDENT! CAŁA POLSKA NAPRZÓD! WSZYSCY głosujemy na NAWROKIEGO! on przywróci prawo i sprawiedliwość w Polsce. Wolne Media = KAROL NAWROCKI!
    1
    4
    Kosmita(2025-02-07)
  • ttt @Kosmita - wolne medi- hasło propagandowe PiS jak i Szczujni Tv republika, . On przywróci prawo i sprawiedliwość w Polsce, czyli bur... del i korupcję. Celowo piszę z małej litery { wolne media } bo to hipokryzja !!!!
  • @ttt - Czylim dobrze trafił. Jak czegoś nie będę rozumiał, to pozwolę sobie w przyszłości Waszeci głowę o wyjaśnienie trudzić, dobrze?
    1
    0
    Kosmita(2025-02-07)
  • ttt @Kosmita - Ok, na wszystkim to się nie znam !!!, Ale znam słynnego- doktora nawrockiego. Ten przebija wszystkich, On to taki alfa i omega jak dyktator NICOLAUE CEAUSESCU, który posiadał nawet doktora z- PALENIA GŁUPA, czy magistra - tytuł magisterki : Jak zrobić wodę z mózgu Obywatela i w to uwierzył.
Reklama