UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Przecież cały ten kraj i to społeczeństwo, można podsumować jedną prostą wyliczanką, nie trzeba robić paneli dyskusyjnych przez 3 dni. Oto wyliczanka: służba zdrowia rozsypana, rynek pracy rozsypany, dzietność i ogólna sytuacja demograficzna rozsypana, ceny energii rozsypane, ceny nieruchomości rozsypane, system zabezpieczeń społecznych rozsypany, budżet a zwłaszcza deficyt rozsypany, rozwarstwienie społeczne jeśli chodzi o różnice zarobków rozsypane, edukacja rozsypana. sądownictwo rozsypane i wyroki sądowe rozsypane, przekaz medialny rozsypany. Przecież Polska, jako kraj ma przed sobą bardzo nieciekawą przyszłość i wszystko zmierza w jednym kierunku. Łajba tonie i nic jej nie uratuje, ile byśmy imigrantów nie sprowadzili i miliardów deficytu nie wygenerowali. Polska się zwija i tyle. Lepiej nie będzie.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    9
    4
    Łajba tonie(2026-06-14)
  • @Łajba tonie - Państwo opiekuńcze się sypie. Trzeba się wysilić i zbudowć coś lepszego.
  • @Łajba tonie - Optymista to Ty nie jesteś. Osobiście uważam, że w naszym kraju żyjemy nienajgorzej. Nie narzekam na służbę zdrowia- na wizytę nieraz trzeba długo czekać, ale mam ją za darmo. Korzystam też z prywatnych wizyt, ale mnie na nie stać. Mam naprawdę niewysoką emeryturę(ok 3,5 tys), ale nie narzekam. Bardzo boli mnie podział społeczeństwa, to może się źle skończyć. Pozostałe wymienione przez Ciebie problemy są globalnym kłopotem i my ich nie rozwiążemy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    6
    babunia(2026-06-14)
Reklama