UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie warto! Miałem ten problem 30 lat temu, zostałem i przegrałem życie. To miasto się nie zmieni! Uciekajcie! Ludzie tu mieszkający nie zmienili się od 40 lat i się nie zmienią mimo, że wymierają, zastępują się swoimi klonami. Mentalnymi niewolnikami o roszczeniowej postawie bezradnych ignorantów..... zresztą poczytajcie jak się produkują w komentarzach, dziady leśne, na temat kto lepszy i kto ich zbawi, czy Donald czy Kaczor. Czy TVN czy TV Republika.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    3
    Ratatuj się kto może!(2026-04-29)
  • @Ratatuj się kto może! - I właśnie tacy jak ty będą zawsze narzekać, zamiast uczyć się, podnosić kwalifikacje wy tkwicie w miejscu nawet decyzji o zmianie miejsca zamieszkania nie potraficie podjąć, tyko po co? Bezradnych nigdzie nie chcą, wszędzie ich pełno.. No właśnie przeczytałam komentarz biernego, roszczeniowego ignoranta co nic nie zrobił dla poprawy swojego bytu tylko wciąż marudzi i dalej jest bierny. Sam jesteś odpowiedzialny za swój los.
Reklama