UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita Właśnie, zdało by się jeszcze co nieco wykaligrafować na temat kapuściany a i o kwadratowych jajach też nie należy zapominać. Zwłaszcza, że jaja zdecydowanie zostały potraktowane po macoszemu. Uważam, że obie sprawy wymagają pogłębienia tematu. Kto chciałby zabrać głos? Kosmita
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Kosmita(2025-01-24)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Pogłębiamy dogłębnie czy powierzchownie ? Kapusta się chyba już kisi może zatem pora na ogóra > ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-01-26)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Dziś ogór będzie w akcji ale ale teraz idę umyć zęby i takie tam. Kosmita
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Kosmita(2025-01-27)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Trochę późno ale już jestem. Dziś będzie o Jego Wysokości Kwaśnej Zielonej Cudowności. Uważam, że Zakiszony Ogór jest sam w sobie istną doskonałością. Można Go jednak kulinarnie podkręcić. Ja czynię to w następujący sposób: wystarczy Jego Kwaśną Zieloność skostkować do społu z cebulką, okruszyć grubo mielonym pieprzem i delikatnie skropić oleum rzepakowym. Istna poezyja dla podniebienia. Zapewniam, konsumpcja w takiej postaci Jego Cudowności wprawi nas w radosne odmienne stany świadomości. Jego Magiczna Moc objawia się w całej okazałości, wtedy już nic nas nie zezłości. A jakie jest Wasze zdanie w tej materii? Kosmita
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    2
    Kosmita(2025-01-27)
Reklama