UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Będę wiecznie się lansować, pląsać, hasać, lawirować, I wiedz drogi mi kolego -brak mi wstydu, lecz me EGO, każe bym wciąż Napierała, pajacować nie przestała...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    17
    Kahuha(2024-09-27)
  • @Kahuha - To jak wszyscy w uśmiechniętej Polsce.
  • Dużo lepsza jest uśmiechnięta od tej cwanej przez 8 lat. wybieram uśmiech. a paliwo już poniżej 6 zł trolle :)
  • @Kahuha - Ma Pani/Pan jakieś kompleksy? Może czas wyciągnąć kija z... ? Czy Pani/Pan jest naprawdę takim szarakiem, że przeszkadza Pani/Panu to, że ktoś ma inny pomysł na siebie? Co w tym złego? Nawet jeżeli ktoś hasa, pląsa, a nawet się lansuje, a przy tym nikomu nie robi krzywdy, to co w tym złego? Czy wszystko musi mieć ramy, które Pani/Pan ustala? Brawo dla Pani z przedweekendowych filmików, Tak trzymać i nie przejmować się malkontentami!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    1
    Profesor Ciekawski(2024-09-27)
  • @Kahuha - Zazdrość, czy inne przesłanki skłoniły Cię do napisania tego komentarza?
  • Paliwo poniżej 6 zł a mi czynsz podnieśli na Zawadzie o 80zł miesięcznie i o 27% wodę. Wsadz sobie to paliwo w kieszeń. Ja się nie uśmiecham.
Reklama