UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wspaniały człowiek o kolega. Jego pomysły powodowały chęć angażowania się w działania. Interesował się oprócz wyżej wymienionych także motoryzacją, szczególnie motocykle, historią przemysłu metalurgicznego w Elblągu, kowalstwem. Był zawsze mile widzianym w Elbląskim Centrum Edukacji Zawodowej. Zawsze przychodził z nowymi pomysłami i chęcią popracowania na młocie Kowalskim. Tyle wspomnień - Leszku zostawiłeś duży ślad w Elblągu. Spoczywaj w spokoju.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    1
    Romuald Mackojć(2026-05-19)
  • MariuszLewandowski-Fc @Romuald Mackojć - Panie Romanie myślę że powinien Pan włączyć się mocniej w Muzeum Techniki i że powinno ono mieć śp. Lecha za patrona - w końcu to on ten pomysł zainicjował. Szkoda że odszedł Pan już na emeryturę ale mam nadzieje że dzięki temu temat ruszy z kopyta. Myślałem że mamy czas i nie warto się śpieszyć - okazało się że jednak nie że jednak należało kopać Prezydenta po kostkach. Szkoda ale chyba trzeba testament wypełnić. Niestety już tylko testament, ,, ,
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    5
    MariuszLewandowski-Fc(2026-05-19)
Reklama