UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Właśnie wszedł projekt do sejmu z tysiącem podpisów wnoszący zakaz trzymania psów w blokach mieszkalnych ! Popierasz tych którzy płacą jak ty za czynsz i nie życzą sobie ujadania, sierści na schodach i odchodów pod blokiem.
  • Gdzie można złożyć podpis by zakazać psów w blokach??? Ja chętnie podpiszę taka petycje bo codziennie wychodząc do pracy z mojej klatki sąsiedzi nie sprzątają kup po swoich psach i te odchody są rozdeptywane wszędzie na schodach. Mam dosc tych gówien na całym osiedlu.
  • W Tworkach
  • To jeszcze mam nadzieję, że ktoś napisze i zbierze podpisy pod petycja zakaz trzymania dzieci w blokach bo też halasują i drą się pod oknami a ludzie chcą odpocząć!!!!!
  • MariuszLewandowski-Fc Wpadnij do mnie mój piesek chętnie z tobą o tym pogada, ,, ,nie zapomnij założyć czystych stringów i mieć zapasowych spodni - ma alergię na pijaków i idiotów...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    2
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-10)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No to musi mieć alergię na Pana. Już raz prosiłam o nieużywanie formy "mój drogi", w Pana ustach jest to obleśne. Kościół istnieje zanim powstał człowiek? oto wykładnia pańskiej wiedzy, ale nie tylko na ten temat, a widać, że tylko piesek słucha tych farmazonów, szkoda psa.
  • MariuszLewandowski-Fc Jaka szkoda... Może Pan pozostać głupcem nikt tego Panu nie zabrania. A zwrot mój drogi jest protekcjonalizmem i używam go wobec ludzi którzy jak Pan prezentują poważne niedostatki intelektualne i moralne. Być może to co pisze to farmazony ale to moje farmazony i ma Pan bardzo prostą terapię - nie czytać nie komentować... A piesek nie słucha ponieważ mój pies nie wymaga socjalizacji i mógłby pełnić rolę wykładowcy w każdej psiej szkole. Mówić szczerze to ja się wielu rzeczy uczę od niego i tergo samego życzę Panu
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-11)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A kto dał ci prawo do protekcjonizmu w stosunku do kogokolwiek? Co dla jednych jest głupotą, dla innych jest cnota... a to wiedz jeszcze, że idiota nigdy nie wie że idiota jest... i tak jest w tym przypadku
    2
    1
    Tyle w temacie(2025-12-11)
  • MariuszLewandowski-Fc @Tyle w temacie - Sam sobie daje prawo do protekcjonalnego traktowania słabszych w rozumie... A co do tych idiotów to problem jest taki że wielu bardzo inteligentnych udaje głupców właśnie dlatego że to bardzo mądra strategia by przeciwnik ich lekceważył. To bardzo udana strategia walki - tak na marginesie Różnice światopoglądowe są oczywiste i właśnie po to żeby je wskazać prowadzimy rozmowy. Pomawianie mnie o to że jestem idiotą chyba jednak o mądrości nie świadczy choć z drugiej strony jak wieść gminna głosie "wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy " a dylemat " być albo nie być " jest Pany znany ? A ponieważ z nas dwóch to Pan nie ma odwagi się przedstawić uznaje że ma Pan świadomość własnej ułomności i woli się Pan z nią nie obnosić. i słusznie bo.....
    1
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-11)
Reklama