Jestem wielkim miłośnikiem lasów, całe moje długie życie spędzałem albo w lesie, albo w okolicy lasów, babcia mieszkała na obrzeżu Puszczy Kampinoskiej, jako harcerz wszystkie obozy letnie i wszystkie biwaki spędzaliśmy w lasach, mieszkałem w Elblągu, więc Bażantarnia i lasy Wysoczyzny Elbląskiej, żyję już 74 lata i muszę stwierdzić, że nie pamiętam takiego okresu żeby lasy były tak wycinane. Drewno jest sprzedawane za granicę jako surowiec, kto tak robi, jakich my ludzi wybieramy do rządzenia. Zawsze się mówiło że w Polsce nie było nigdy dobrego gospodarza... i to jest prawda, jak można tak wycinać lasy które nam dają zdrowie, wypoczynek, świeże powietrze, grzyby i jagody i zwierzynę, panie Tusk, utworzył pan rząd na którym się zawiodłem...
@mkt - Polską administrują zdrajcy z PO. To zlepek polskojęzycznych szkodników reprezentujących interesy obcych państw ale nie Polski. Ida wybory i warto o tym pamiętać. W całej stawce jest jeden patriota dla którego liczy się Polski interes narodowy. To Grzegorz Braun.