UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak jest liczone te 5min. Wg rozkladu na przystankach np. Tramwaj odjezdza z przystanku 5.48,a przyjezdza na przystanek docelowy wg rozkladu 5.53,czy wg rzeczywustego czasu liczonego od momentu skasowajia/zakupu?
  • I właśnie ten przykład pokazuje dlaczego te bilety są głupie. Będą ludzie chodzić po sądach jak dostaną mandaty i będą wygrywać, ale ZKM powie ja nie wiedzioł
  • Spokojnie, katechetka zapłaci. To ona najbardziej chwaliła się wprowadzeniem tych pięciominutówek. Czy będziemy pośmiewiskiem? Już jesteśmy. Gdy powiedziałem kumplom z Warszawy, że będą u nas bilety pięciominutowe, to pokładli się ze śmiechu pod stołem w pubie. A ja razem z nimi. A tak z innej beczki - warto wyrobić sobie tą kartę mieszkańca (nic się za to nie płaci). W lutym idę i zapłacę 80 zł zamiast dotychczasowych 96 zł za miesięczny bilet normalny.16 zł różnicy miesięcznie, to 192 zł w skali roku. Czyli tak jakbym miał 2 miesiące darmowej jazdy. A mówimy tylko o uldze komunikacyjnej - Karta Mieszkańca to także zniżki w innych miejscach. Wyrabiajcie, bo warto (no, chyba, że lubicie przepłacać a potem narzekać).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    0
    KibiczProstej(2026-01-01)
Reklama