UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Czy trzeba być po rozwodzie albo mieć trójkę dzieci z różnymi facetami żeby tam maszerować ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    10
    Hipokryci z pis(2026-01-01)
  • @Hipokryci z pis - Najlepiej po rozwodzie kościelnym i drugim kościelnym ślubie. Tacy najbardziej wierzą w dekalog
    17
    5
    Obłudnicy(2026-01-02)
  • @Hipokryci z pis - Najśmieszniejsze że ci ludzie którzy się obnoszą ze swoją wiarą robią największe świństwa. Potem wystarczy opowiedzieć o tym facetowi w sukience i sumienie czyste
    14
    9
    U nich bez zmian(2026-01-02)
  • Medium @U nich bez zmian - Piękna i trafna puenta. Pozdrawiam!
    3
    2
    Medium(2026-01-02)
  • @U nich bez zmian - Nie rozumiem rodziców którzy krzywdzą własne dzieci. Bestie są głodne. Pocieszające jest to że takich ludzi jest coraz mniej.
    10
    3
    U nich bez zmian(2026-01-02)
  • @U nich bez zmian - Ksiundz może, bo ksiundz to czasem pedzio, lekarz, psychiatra, urząd skarbowy, powiernik niebios I zagubionych, skarbonka boska o biednych troska- taki wszystko może a czy naprawdę pomoże? - chcie to wierzcie, chcecie niewierzcie, ja już mam spokój nareszcie, wreszcie. i już niczego Tobie nie bronię. Kminie swe sprawy w kiblu na tronie.
  • Nie wierzcie... miło być
  • Medium @U nich bez zmian - Spokojnie, w konfesjonale znajdą lepszego... krzywdziciela.
    0
    0
    Medium(2026-01-05)
  • @Hipokryci z pis - Kiedy się nie wyzwolimy spod watykanskich łańcuchów ? Kiedy przestaniemy płacić haracz? W tym kraju nawet ateista musi płacić na kościół
    7
    0
    Haracz na Watykan(2026-01-05)
  • @U nich bez zmian - Idźcie i dziękujcie Panu że was wysłuchał
    6
    0
    Oto tajemnica wiary(2026-01-05)
  • @Oto tajemnica wiary - Nie mam nic do wiary. Denerwują mnie faryzeusze w wierze, polityce i w życiu!
  • @U nich bez zmian - ale jak komunia, rocznica, bierzmowanie, ślub i święta to już nie krzywdzą?!!!!! puknij się w głowę!!!!!
  • @U nich bez zmian - Ludzie ogarnijcie się, czy pis czy ko chodźmy razem w to Święto i nie rańmy się nawzajem, gdzie tu sens i logika żyć w taki sposób tyle lat ?
Reklama