UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Super koncerty! Justynka piękne widowisko. Brawo wszyscy wykonawcy! Pytanie do Was, czuliście się bezpiecznie? Przebierańcy na bramkach. Żadnych identyfikatorów, równie dobrze mogliby się podawać za sw Mikołajów. Facet przegląda mi torebkę, czy on ma prawo to robić? Jacyś ludzie w czarnych ubiorach biegają z wodą mineralną? Czy Elbląg zapomniał już o przypadku Adamowicza?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    10
    blondi z warkoczem(2026-06-29)
  • @blondi z warkoczem - Nie ma prawa, może poprosić o pokazanie.....
  • @blondi z warkoczem - Takie standardy za czasow dr nakretki i KO. Tandeta bylejakosc i niegospodarnosc. Wizytowka tego samorzadu jest remont przejazdu przez torowisko na plk Dabka/ Ogolnej. Z tygodnia na tydzien asfaslt sie zapada i coraz bardziej czuc przejazd przez tory na ktorych setki Elblazan niszcza swoje auta.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    3
    Jawamwojtaniewybierałem(2026-06-29)
  • @blondi z warkoczem - Typowa blondynka.
  • @blondi z warkoczem - Prawda
  • @blondi z warkoczem - Ludzie gadal ze chodzili przez grochowska tylko po Co. Zgubili tam cos?
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Proszę pokaż mi te miejsca, szczególnie te przejazdy przez tory. Nie pisz tyko, pokaż pojedziemy twoim autem, żartowałam moim.
Reklama