@ dumn. Niestety bez wyjaśnienia tego co było i ujawnienia wielu spraw spotkanie nie będzie możliwe. Spotykam się z osobami, które uważam za uczciwe, szczere o wysokim stopniu moralności. W stosunku do fundacji Dumni z Elbląga mam poważne wątpliwości. Bez rozwiania tych wątpliwości - choćby ujawnienia dokumentów i spraw o które pyta Pani Falej i nie tylko ona, spotkanie nie jest możliwe. Mówisz, że hejtuję. Mam wrażenie a nawet pewność, że jest akurat odwrotnie. Stosujesz hejt zwany odwracaniem uwagi od problemu. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr ale teraz popatrzcie jacy my jesteśmy wspaniali, transparentni i uczciwi. Zapraszamy do knajpy i inne bzdury. Tak się nie da. Najpierw trzeba przeszłość całkiem niedawną wiarygodnie wyjaśnić. Nie knajpiarskie pogaduchy. Jak już znasz syna Pana Gęsickiego to przekaż mu wszystkie skany dokumentów i opowiedz prawdziwą historię. Napiszą i ujawnią. Wtedy może się spotkamy?
@Czy - Nie będziemy upubliczniać dokumentów, których nie mamy obowiązku. A pani posłanka nie ma też prawa nas kontrolować.
Nie spotkasz się nie szkodzi, w piątek i w niedzielę spotkałem się z kolegą partyjnym pani Moniki, starym dobrym przyjacielem, bo po pierwsze są prawdziwe ludzkie relacje. A nie da się poznać człowieka inaczej jak osobiście. Tego nauczyli mnie chińscy towarzysze, którym Lewica od czasu do czasu się podlizuje, haha