UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Miasteczko emerytów i rencistów
  • Też kiedyś będziesz emerytem lub rencistą.
  • Nie pasuje to się wyprowadź dzieciaku bo ja pracowałem w dziesięciu państwach jako fachowiec z dyplomem mistrza, mając szacunek i będąc doceniany, nie zostałem na stałe mimo ofert i wróciłem do Elbląga gdzie mieszkam 47 lat. Dlaczego bo wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :⁠-⁠) Ty ! po tym co piszesz mało wiesz o życiu bo tylko co potrafisz to narzekać bo nie masz nic by zaimponować !
  • Nie, nie będzie, bo jak osiągnie wiek to "piniędzy nie będzie" w budżecie dla przyszłych (niedoszłych) beneficjentów tego świadczenia.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    1
    alejaja(2026-05-08)
  • nie będę nie wspieram zakładu utylizacji społeczeństwa
  • Prawie mi zaimponowałeś. Możesz pokazać świadectwa pracy z tych dziesięciu krajów, jakieś fotki. Ja pracowałam tylko w Polsce a w kilku krajach byłam tylko na wycieczkach i mam dowody.
  • Zapraszam na most wysoki, o godz.12- tej. Bedę ze świadectwami, kwalifikacjami i dowodem na fotkach. A co w zamian kiedy to udowodnię ?
  • O 12-tej na moście wysokim, dobrze, tylko nie dzisiaj ani jutro, może być niedziela albo dowolny dzień do środy. Na fotkach oczywiście musisz ty być w miejscach rozpoznawalnych. W zamian będziesz miał satysfakcję, ja napiszę na Portelu, że niezasadnie byłam niedowiarkiem. Zapłacę za obiad na Starym Mieście za ciebie (oczywiście bez mojej obecności).
  • sam będziesz emerytem lub rencistą co za głupi wpis
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    7
    3
    INTERNAUTKA(2026-05-08)
  • Sorry ale w wieku 63 lat nie widzę miejsca na opcję obiady itp. poprostu boli że trzeba się tłumaczyć z czegoś co było naturalne w sile wieku. Tak już w genach przekazano, dziś młodzi nawet nie widzieli dyplomu i kwalifikacji a gdzie praktyka ? Ja mam do dziś propozycje wyjazdu ale już mi się po prostu nie chce, swoje zrobiłem i niech inni działają. To wszystko, miłego weekendu !
  • "Miasteczko emerytów i rencistów" - i piszących takie głupie komentarze tych, co będą emerytami jak se gdzieś krzywdy nie zrobią.
  • " bo ja pracowałem w dziesięciu państwach jako fachowiec z dyplomem mistrza" a i tak Cię wywalili, bo sam byś nie wrócił jak by cię szanowali, albo pracowałeś we śnie. fachowiec. hehe
  • Słuszną linię ma nasza władza jak emeryt w nowym Q5 popyla.
  • Jakie znaczenie ma fakt wieku rowerzystki. Rozumiem, że za wolno jechała.
Reklama